ForumSelvmordstanker og selvskading / Selvmordstanker
 • Selvmordstanker

  Startet av Horrible04  8 måneder siden

  Hei, jeg er en 15 år gammel jente og har selvmordstanker. Jeg har hatt disse tankene i snart 3 år. Jeg bor på en instutisjon i Oppland og kommer egt fra Hedmark. Jeg føler at jeg ikke får noe hjelp og alt blir bare mer håpløst. Jeg har innerst inne bare lyst å dø. Jeg bare klarer ikke mer. Jeg selvskader meg en god del også.. jeg har vært hos legen vertfall 5 ganger på 2 uker for å håpe på at jeg skal få hjelp, men det får jeg ikke. Jeg vil jo også ha hjelp, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre mer..

 • Aldis1234 7 måneder siden #1

  Hei! Jeg vet at det virker vanskeligt..! Har vært i den situasjonen når jeg har hatt lust til å dø.. det som hjalp meg var støttendes venner og prøve å tenke positivt. Jeg vil/ville drepe meg selv pga jeg synest ikke jeg var bra nok. Så istedenfor å si til meg selv «uff, jeg er så stygg» begynte jeg å si «idag var jeg pen» det høres kanskje sjølvopptatte ut men av og til er det positive ord som hjelper! Nå vet jeg ikkje helt va grunnen din er, men bare prøv å tenk positivt! Om du trenger exstra hjelp kan man skrive til Ung.no eller her i chatten når den er åpen! Håper ting ordner seg! Husk dette. Du er god nok som du er og trenger ikke å forandre deg, selv om du ikke ser det selv så er det folk rundt deg som gjerne vil holde deg i hånden og hjelpe deg! Vær sterk!

 • Silvercatcher 7 måneder siden #2

  Jeg har hatt disse problemene selv, men jeg vil ikke spre andre. Prøv å finn deg noe du brenner for, og om du føler deg alene så er det bare for en periode. Du er den du er, og du fortjener å leve, det finns folk der ute som er glade ideg og vil ha deg ilive. Selv om det er vanskelig så er ikke selvmord den enkleste veien ut. Lykke til kjære deg

 • Tusj 7 måneder siden #3

  Har fastlegen din snakket med deg om en henvisning til BUP? (barne- og ungdomspsykiatrisk)
  Jeg opplever det som om du trenger en god og trygg voksenperson i livet ditt. Nå vet jeg ikke hva slags institusjon du bor på, men jeg råder deg sterkt til å ta kontakt med en voksen du har tillit til og forteller hvordan du har det og hva slags tanker du brenner inne med. Jeg heier på deg!