ForumSelvmordstanker og selvskading / selvmordstanker
 • selvmordstanker

  Startet av suicidal04  6 måneder siden

  jg har selvmordstanker ganske ofte og vil bare gå foran en bil å bli ferdig med dette patetiske live for ingen bryr seg om meg og hadde blitt glad hvis jg bare gjorde det slutt akk nå. jg orker ikke å møte foreldrene mine etter de har snakket med barnevernet siden jg har sagt ganske mye of foreldrene min som ikke er så bra men sant

 • MyChemicalRomance 5 måneder siden #1

  Selvmordstanker føles aldri bra. Jeg vil bare at du skal tenke over at om man hopper foran en bil, så er det personen i bilen som får skylden. Den personen bak rattet kan faktisk bli dømt for mord, og få en lang fengselsstraff.

  Selv om jeg sier dette, så mener jeg ikke at du burde tenke ut en annen måte som vil erstatte denne. Jeg vil egentlig at du ikke gjør noe annet enn å prøve å få hjelp.

  Med det første jeg skrev, så ser man hva som vil skje etter en slik død. Konsekvensene er alltid bra å tenke over. Livet ditt og livet til personen i bilen er like viktige å ha her, men se hva det gjør med dere begge. Begge har et liv ødelagt. I tillegg så kommer familien din og kjente etter dette. Det er jo helt forferdelig.

  Selv om du har en god del med foreldrene dine som ikke er bra, så er de fortsatt glade i deg. Det er jeg helt sikker på. De vil virkelig ikke at du tar livet ditt, tro meg. Med dem er det mange andre som også ønsker deg vel.

  La oss se dette fra en annen side. Om du faktisk tok livet ditt, og du fikk et liv etter livet som et gjenferd eller noe... Hva hadde du tenkt da? Du hadde savnet noe, ikke sant? Kanskje noe så enkelt som å kunne spise god mat, eller lese, spille dataspill... Bare i det hele tatt snakke med noen. Det er vel noe her du setter pris på? Kanskje litt vanskelig å svare på akkurat dette når man er på bunn følelsesmessig...

  Jeg ønsker deg en fin dag videre, og jeg håper virkelig det blir bedre for deg etter hvert.