ForumSelvmordstanker og selvskading / Selvmordstanker
 • Selvmordstanker

  Startet av One_girl  25 dager siden

  Hei<3
  Jeg har selvmordstanker og har bestemt meg for å ikke leve mer. Men samtidlig vil jeg ha hjelp. Jeg vil innerst inne ikke dø, men jeg ønsker å stoppe smerten.. visst dere skjønner?

  Jeg har prøvd å snakke med mange folk inkludert psykolog. Så ikke si at jeg må snakke med noen for det har jeg prøvd..

  Noen så har det på samme måte og har noen tips? Betyr veldig om noen kommenterer :)

 • Mallya 24 dager siden #1

  Kjære deg. Jeg vet så godt hva du sliter med. Du er ikke alene. Vær så snill å snakk med moren din om hva som skjer og hvordan du har det. Det å ville gi opp er en forferdelig følelse jeg selv sliter med hver dag. Du kan også snakke med kors på halsen, både på chat, Mail og ved å ringe. 116 123 er en telefon for mental helse. Du kan ringe dit hele døgnet. Du har lærere og helsesøster på skolen. De er der for deg. Vær sterk og ikke gi opp. Vet hvor fristende det er, men lev for de du er glad i. Jeg er her for deg.

 • One_girl 16 dager siden #2

  Hei Mallya <3
  Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere :)
  Jeg har prøvd å snakke med moren min, men det hjelper ikke. Det pleier å ende i at jeg blir sint og nekter å snakke. Har snakka en del med kors på halsen på chat, føler av og til at det hjelper. Jeg synes det er lettere å skrive om vanskelige ting enn å snakke om de. Men har også hatt en del ganger der jeg har kontaktet kors på halsen, og sagt at jeg ikke vil leve mer og har tenkt å ta livet mitt feks senere den dagen. Det har bare endt i at de fra kors på halsen har spurt om å tilkalle ambulanse som jeg desverre har nektet de. Og noen av gangene har jeg prøvd å tatt livet mitt etter jeg har snakket med de. Så jeg må si at det har ikke alltid hjulpet.

  Har også ringt mental helse flere ganger, men der har det samme skjedd. Noe som er bra da at jeg egt har en person på skolen jeg føler jeg kan snakke med. Men i det siste har jeg følt at det heller ikke har hjulpet og at jeg ikke alltid har blitt hørt av den personen.

  Desverre ser jeg ikke det jeg er glad i og har lyst til å leve for, alt er bare mørkt.. Har egt også gitt opp håpet om å få det bedre...

  Jeg er her også visst du vil snakke. Så bare ta kontakt <3

  Klem fra meg

 • I'm a mess 6 dager siden #3

  Hei kjære One_girl
  Ikke gjør noe slikt. Vær så snill. Det ville ødelagt oss totalt... Jeg kjenner meg igjen på det med å være suicidal, det er jævlig.... Men ikke gjør noe sånt, og ikke gi opp håpet! Det kan alltids bli bedre. Trust me. Jeg snakker av erfaring. Du er ikke alene om dette! Vi står her for å hjelpe deg!
  Jeg veit hvor fristende det er å bare stoppe alt, men jeg lever for å hjelpe andre med de samme problemene og for de jeg er gla' i.
  "Now and again we try to Just stay alive, maybe we'll turn it all around, 'cause it's not too late
  It's never too late." - three days grace.
  Vær så snill, ikke mist håpet! Vi kan alle være med på å endre dette, it's never too late! Vi heier på deg!