ForumSelvmordstanker og selvskading / Selvmordstanker
 • Selvmordstanker

  Startet av One_girl  5 måneder siden

  Hei<3
  Jeg har selvmordstanker og har bestemt meg for å ikke leve mer. Men samtidlig vil jeg ha hjelp. Jeg vil innerst inne ikke dø, men jeg ønsker å stoppe smerten.. visst dere skjønner?

  Jeg har prøvd å snakke med mange folk inkludert psykolog. Så ikke si at jeg må snakke med noen for det har jeg prøvd..

  Noen så har det på samme måte og har noen tips? Betyr veldig om noen kommenterer :)

 • Mallya 5 måneder siden #1

  Kjære deg. Jeg vet så godt hva du sliter med. Du er ikke alene. Vær så snill å snakk med moren din om hva som skjer og hvordan du har det. Det å ville gi opp er en forferdelig følelse jeg selv sliter med hver dag. Du kan også snakke med kors på halsen, både på chat, Mail og ved å ringe. 116 123 er en telefon for mental helse. Du kan ringe dit hele døgnet. Du har lærere og helsesøster på skolen. De er der for deg. Vær sterk og ikke gi opp. Vet hvor fristende det er, men lev for de du er glad i. Jeg er her for deg.

 • One_girl 5 måneder siden #2

  Hei Mallya <3
  Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere :)
  Jeg har prøvd å snakke med moren min, men det hjelper ikke. Det pleier å ende i at jeg blir sint og nekter å snakke. Har snakka en del med kors på halsen på chat, føler av og til at det hjelper. Jeg synes det er lettere å skrive om vanskelige ting enn å snakke om de. Men har også hatt en del ganger der jeg har kontaktet kors på halsen, og sagt at jeg ikke vil leve mer og har tenkt å ta livet mitt feks senere den dagen. Det har bare endt i at de fra kors på halsen har spurt om å tilkalle ambulanse som jeg desverre har nektet de. Og noen av gangene har jeg prøvd å tatt livet mitt etter jeg har snakket med de. Så jeg må si at det har ikke alltid hjulpet.

  Har også ringt mental helse flere ganger, men der har det samme skjedd. Noe som er bra da at jeg egt har en person på skolen jeg føler jeg kan snakke med. Men i det siste har jeg følt at det heller ikke har hjulpet og at jeg ikke alltid har blitt hørt av den personen.

  Desverre ser jeg ikke det jeg er glad i og har lyst til å leve for, alt er bare mørkt.. Har egt også gitt opp håpet om å få det bedre...

  Jeg er her også visst du vil snakke. Så bare ta kontakt <3

  Klem fra meg

 • I'm a mess 5 måneder siden #3

  Hei kjære One_girl
  Ikke gjør noe slikt. Vær så snill. Det ville ødelagt oss totalt... Jeg kjenner meg igjen på det med å være suicidal, det er jævlig.... Men ikke gjør noe sånt, og ikke gi opp håpet! Det kan alltids bli bedre. Trust me. Jeg snakker av erfaring. Du er ikke alene om dette! Vi står her for å hjelpe deg!
  Jeg veit hvor fristende det er å bare stoppe alt, men jeg lever for å hjelpe andre med de samme problemene og for de jeg er gla' i.
  "Now and again we try to Just stay alive, maybe we'll turn it all around, 'cause it's not too late
  It's never too late." - three days grace.
  Vær så snill, ikke mist håpet! Vi kan alle være med på å endre dette, it's never too late! Vi heier på deg!

 • One_girl 5 måneder siden #4

  Hei I'm a mess <3
  Takk for du tok deg tid til å lese gjennom og kommentere. Det betyr mye <3
  Det er veldig fint å høre at noen der ute bryr seg, for det er det ikke så mange som gjør. Jeg også synes det er helt jævlig å vøre suicidal. I det siste har jeg tenkt på selvmord hver dag. For eksempel går jeg å spørr meg ett spørsmål hver dag: "Skal jeg leve lengre?". I går var svaret på det spørsmålet nei. Jeg hadde skrevet selvmordsbrev og var klar for å dø. Hadde også planlagt hvordan jeg skulle ta livet mitt. Desverre har jeg allerede gitt opp håpet så jeg hadde. Et håp om å få det bedre, men jeg har bare innsett at det kommer til å ta en stund før jeg får oppfylt det håpet. Samtidlig så mener folk at litt av meg også vil leve vider og har håp, for visst ikke hadde jeg kanskje tatt livet mitt for lenge siden og vært død nå. Desverre må jeg si at det er ganske stor sannsynlighet for at jeg ender alt de nærmeste dagene. Men vi får fortsette og håpe på at jeg velger å leve.

  Skulle likt å kjent deg i virkeligheten <3 Du må bare ta kontakt visst du vil snakke :) Jeg heier på deg osså!

  Klem fra meg <3

 • Azabache 4 måneder siden #5

  Hei, det er trist å høre... Vet at du har snakka med forskjellige folk og det ikke har hjulpet. Du må vite at du er ikke alene. Hadde det slik bare for en liten stund siden... Veninna mi har det nå, hun har store humørsvingninger og flere ganger grått og sakt at hun ikke orker mer. Hun bestemte seg for noen dager siden å fortelle det til læreren vår. Læreren fortalte det til miljøterapauten på skolen. De snakka litt, og hun føler seg mye bedre. Kunne du tenke deg å se om skolen din hadde et slikt tilbud? Som sakt du er ikke alene og ingen vil at du skal ta livet ditt. Du er verdt mye💞

 • edgyy 3 måneder siden #6

  Hei!
  jeg kommer litt sent, jeg ser alle disse kommentarene og er enig i alt dem sier.
  Så ser jeg at du har svart alle de ansre kommentarene enn den siste. Jeg vil bare vite om alt går bra, om du forsatt er her blandt oss? du skrev at du sikkert kommer sikkert til å ta livet ditt de neste dagene. jeg blir veldig bekymret når jeg leser det, og du ikke har svart den siste personen på 21 dager. Om du forsatt lever ville jeg bare si at du er verdt mye. du er elsker så høyt, gi faen i hva alle andre sier. du kan snakke med meg hvem som helst. Værsåsnill bli på denne jorden. vent til du er voksen isåfall, sjekk om livet ditt er bedre. Tenk på beroligende ting som kan få deg vekk fra tankene dine. Du er elsket.

 • One_girl 3 måneder siden #7

  Hei Azabache <3
  Sorry for jeg glemte å svare, har vært veldig mye i det siste så jeg har ikke orket og være inne på forumet her. Jeg har flyttet på barnevernsintutisjon, og det er en kamp for å komme meg gjennom hver dag. Den kampen har jeg egentlig gidd opp. Jeg har gjort sånn så du sa vennina di hadde gjort, jeg har snakket med både lærer og miljøtarapaut og desverre hjelper det ikke. Jeg synes egentlig det er ganske synd.. Jeg får hjelp, og prøver å kjempe meg gjennom hver dag. Klarer det av og til, og av og til får jeg samenbrudd og klarer ikke mer.. Jeg skal fortsette og kjempe.
  Tusen takk for at du tok deg tid til å lese gjennom og kommentere <3
  Klem fra meg

 • One_girl 3 måneder siden #8

  Hei Azabache <3
  Sorry for jeg glemte å svare, har vært veldig mye i det siste så jeg har ikke orket og være inne på forumet her. Jeg har flyttet på barnevernsintutisjon, og det er en kamp for å komme meg gjennom hver dag. Den kampen har jeg egentlig gidd opp. Jeg har gjort sånn så du sa vennina di hadde gjort, jeg har snakket med både lærer og miljøtarapaut og desverre hjelper det ikke. Jeg synes egentlig det er ganske synd.. Jeg får hjelp, og prøver å kjempe meg gjennom hver dag. Klarer det av og til, og av og til får jeg samenbrudd og klarer ikke mer.. Jeg skal fortsette og kjempe.
  Tusen takk for at du tok deg tid til å lese gjennom og kommentere <3
  Klem fra meg