ForumSelvmordstanker og selvskading / selvmord/selvmords tanker
 • selvmord/selvmords tanker

  Startet av suicidal04  6 måneder siden

  jeg vil ta selvmord og slippe å vite om jeg kommer til å lykkes eller ffeile i livet og har ingem vemmer og livet er generelt et helvete for meg så gjerne si meg hvordan jeg kan ta livet mitt kjapt:)

 • anonymhjelp 5 måneder siden #1

  Jeg skal ikke hjelpe deg og so hvordan du lan ta livet ditt. Jeg syntes dette er veldig trist å høre. Jeg har selv mistet en nær venn ved selvmord og unner ingen dette. Selvmord er helt forferdig for alle rundt, familie, venner og bekjente. Selvom det føles ut som eneste utvei så er ikke det sant. Det er alltid hjelp å få. Og helsevesenet i Norge vil Gjøre alt for å endre disse tankene dine. Jeg håper du kan greie å snakke med en helsesøster eller farlege eller bare noen som kan hjelpe deg videre. Du skal ikek trenge å ha det sånn her. Håper du får hjelp og at du kan få det bedre så fort som mulig. Jeg heier på deg.

 • 150806 4 måneder siden #2

  Alt ender bra du må bare vente til slutten. Lev livet ut ikke gi opp. Vet hvordan du føler det. Du kan kanskje ta en tur til helsesøster eller snakke med lærer familie eller venner. Du betyr noe for mange fler enn du vet. Du kommer til å lykkes og feile i livet men alt ender alltid bra.