• selvmord..:(

    Startet av uklarthode  5 måneder siden

    før hadde jeg såå mange venner å jeg var sikkeli glad, så møtte jeg en gutt som jeg trodde likte meg, siden han sa det. plutsle ville han ikke snakke med meg. Han tvinga meg med å sende bh bilder osv, ikke nudes! Det varte fra desember/januar til April 2017. Sommern 2017 byndte jeg å kutte meg vær dag, også vart jeg deprimert. Når jeg vart deprimert mistet jeg nesten alle vennene mine, nå har jeg 1 person som orker å høre på meg, haha ikke mange som gjør det:): jeg kan også snakke med noen andre, men gjør ikke det ofte. Siden jeg ikke har mange venner, er dårli på skolen, vil ikke bo hjemme, deprimert, angst å alt det, jeg vil heller ikke leve. Det er ingenting positivt med livet mitt, ser ikke noe mening med livet, alt er mørkt å jeg har ingen som bryr seg nok til at jeg ikke vil drepe meg selv. Folk vet at jeg ikke har det bra, mn ingen spør om det går bra. Har tenkt på det lenge mn tørr ikke å ringe noen når jeg er nerme får å gjøre noe domt.

  • Baremeg04 5 måneder siden #1

    Det ee veldig trist å lese, og jeg vet at nesten alle sier dette, men det kommer til å gå bedre. Fortell det til foreldrene dine evt helsesøster hvis du føler at det er bedre:) du klarer det. Jeg heier på deg❤️

  • ConnerF 5 måneder siden #2

    Det er alltid et løsning i alt. Kanskje det ikke er alltid lett å se men den er der. Du burde snakke med noen, men hvis du ikke ha noen å snakke anbefaler jeg deg å snakke med deg selv også. Det kan være litt rart men det er viktig at du sier det du tenker og føler høyt. Det er viktig at du hører deg selv. I hvert fall er vi her for deg. Du klarer dette! :)