ForumSelvmordstanker og selvskading / Please hjelp meg
 • Please hjelp meg

  Startet av Jeg er Bi  7 måneder siden

  Hei jeg er en gutt på 13 år som egentlig har et ganske fint liv, men noen ganger så føler jeg at jeg ikke er vært noen ting, at alle hater meg, at jeg ikke fortjener å leve og at vennene mine bare bruker meg for penger dette skremmer meg litt hvorfor føler jeg dette please hjelp

 • The Girl 7 måneder siden #1

  Ouff! Så trist å høre! Først vil jeg bare si at om du føler at vennene dine bruker deg, er de ikke ekte venner som du burde satse på. Det andre jeg vil si er at dersom du har noen du kan snakke med (helsesøster, foreldre eller en du stoler på) så snakk med dem! Personlig så tør jeg ikke å snakke med noen, men dersom du tør så er det bare å kjøre på. Hvis du ikke tør å si det til noen face2face kan du f.eks skrive et brev der du ber om hjelp. Selv så prøver jeg å hinte om at noe er galt med meg, og av og til føler jeg at noen får en mistanke.

  Litt tidligere i år skrev jeg en anonym melding der jeg forklarte det meste. Meldingen skrev jeg til to gutter som har bidratt til å holde meg i live. På slutten av meldingen skrev jeg noe sånt som «håper dere forstår... Hilsen takkemeldingsjenta» På den måten vet jeg i hvertfall at noen vet at en de kjenner sliter psykisk. (Okei det hørtes kanskje litt rart ut) Men for meg hjelper det å vite det i hvert fall...

  Jeg har også noen gode tips/råd under... Noen har jeg fått av egen erfaring mens andre har jeg lest her på korspåhalsen.no...
  1. Skriv dagbok! Dagboken er din venn og det kan hjelpe å få samlet tankene sine og få ut litt frustrasjon. (Noen mener det er teit med dagbøker, men jeg mener det kan være svært nyttig)
  2. Gråt! Igjen... Få ut litt frustrasjon. Jeg klarer i hvert fall ikke å holde følelsene inne. Alle mennesker gråter og det er helt greit å gråte. Det er jo heller ingen som trenger å vite at du gråter... Bare gå et sted for deg selv.
  3. Drøm deg bort ved hjelp av musikk! Finn musikken du liker og hør på den! Det kan hjelpe å bare få tankene over på noe annet.

  Jeg håper dette var litt til hjelp;) Også håper jeg ikke det ble FOR langt Hehe... Masse lykke til videre! Jeg har troen på at du klarer dette! La selvmord være siste mulige løsning. Prøv alt du kan å fikse opp før du ender opp med å gjøre det. Jeg håper du får det bedre!!!

  -hilsen jente 13

 • GroovyFhish 7 måneder siden #2

  Skjønner hva du mener. Live mitt er akkuratt sånn

 • Jeg er Bi 7 måneder siden #3

  Tusn takk @The Girl jeg skal prøve tipsene dine

 • Jeg er Bi 7 måneder siden #4

  Tusn takk @The Girl jeg skal prøve tipsene dine