ForumSelvmordstanker og selvskading / Please help? Please help?
 • Please help? Please help?

  Startet av RainbowCrash  ett år siden

  Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Føler bare at jeg ikke har kontroll på noe. Ingen tror meg, hvorfor ville de det? Hvorfor? Hvorfor? Jeg hater denne følelsen, kan ikke forklare. Vil forsvinne. Hater alt, men ikke egentlig. Forvirret, svimmel, tenker ikke klart, føler meg desperat. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Humøret mitt svinger så fort jeg kan ikke ta meg for når jeg gjør feil før jeg gjør en ny feil. Igjen og igjen. Lyver automatisk, føler meg alene, reagerer feil. Lyver lyver lyver, men kan aldri stoppe. Tvinger meg selv til å roe ned med andre folk. De vet ingenting. Jeg vil ikke plage de. Føler meg kvalm, utrolig dum og unyttig. Vet ikke hva jeg skal gjøre, får panikk hele tiden. Føler meg redd. Jeg er redd jeg skal gjøre noe dumt, men redd folk skal tro jeg er gal. Redd for skyggene og lydene på rommet mitt. Gråter hele tiden, vet ikke hvorfor. Alltid mareritt, måkner opp og kan ikke bevege meg. Bølger av energi skyller gjennom meg innimellom, når jeg føler meg sint, skamfull eller nervøs. Da klorer jeg megselv opp til energien er borte og jeg er tom igjen. Sliten, trøtt, sover hele dagen, våken om natta. Klorer vekk huden så det blir skorpe, klorer den vekk så det blør. I starten føles ingenting, men så brenner det skikkelig og jeg gråter vet jeg må tenke på konsekvenser, kan ikke. Alt er impulsivt. Ting føles fjernere og fjernere. Som om lyd og lys er langt borte. Tvinger meg selv til å tenke på konsekvenser så jeg ikke gjør noe jeg angrer på. Er så sliten, sliten, men redd for å snakke. Redd for falskheten og høffligheten til folk, redd for hva de tenker. Sosial angst. Vil gjemme meg vekk, dø, føler meg svak. Hva i helvete er det som er galt med meg?

 • Oslodude ett år siden #1

  Da er vi 2;)

 • HjelpMegPlease ett år siden #2

  Jeg anbefaler deg egentlig å snakke med en foresatt eller forelder, men om du ikke er helt klar for det, så er helsesøster der. Det er vanskelig, det du forklarer her, men hjelp er alltids å få.

  Lykke til, og jeg håper du får en fin dag.

 • Anonymia ett år siden #3

  Jeg føler deg, har hatt det slik lenge, men fikk masse støtte av mamma. Anbefaler å prøve å snakke med noen du stoler på, om det er like vanskelig å gjøre dette som jeg synes det er er alltid helsestasjonene og skolens helsevesen der for deg selvom det kan føles litt feil. Dette er jævlig vanskelig, og om du klorer anbefaler jeg å vaske det godt etterpå om du orker, da svir det mindre. Håper virkelig du slutter å føle det slik, for det er helt håpløst og til og med irriterende. Vi er her <3