ForumSelvmordstanker og selvskading / Orker ikke leve mer
 • Orker ikke leve mer

  Startet av 1234567891  17 dager siden

  Kan noen hjelpe meg å finne en kjapp måte å drepe meg selv på? jeg orker faktisk ikke, jeg gir faen i hva dere sier om at det ikke er verdt det... jeg trenger bare en måte, driter om i den gjør vondt... livet til bestevennen min ble stjålet, 2 andre liv ble stjålet av meg.. død far også, orker ikke ass.. livet tar alt fra oss.. gi meg en jævla måte å ta livet mitt på

 • I am ok 13 dager siden #1

  Ingen er noen gang for ødelagt, for scarred, eller alt for far-gone til å endre seg, aldri slutt å sloss, og aldri mist håpet, for ting vil bli bedre.
  Det kan virke umulig nå, men selv den mørkeste natt blir bekjempet av sollyset til slutt. Du må gi ting tid, og selv om du har gitt ting tid lenge uten at det ser lysere ut, så VIL det bli bedre, men du må søke hjelp. Trust me, alt vil være bra til slutt, og er det ikke bra nå, så er det ikke slutten, kjemp videre.

 • Hihihih 11 dager siden #2

  Jeg er enig at det beste ikke er å ta selvmord. Jeg prøvde, men så klart funka ikke det som planlagt....Jeg vet ærlig talt ikke om jeg er glad for set eller ikke, men jeg vet også hvor irriterende det er at folk sier «alle rundt deg er så glad i deg. IKKE ta selvmord», jeg vet at det er irriterende, og jeg har på en måte gitt opp jeg også, men jeg har fortsatt et lite håp om at ting kan bli bedre. Men i livet mitt hvisker det ikke sånn AKK nå.

 • Hihihih 11 dager siden #3

  Det og virker****

 • Ekzh00 én dag siden #4

  Venter på godkjenning