• MIN PAPPA

  Startet av person777  5 måneder siden

  Hei folkens, dette er mitt første innlegg og jeg håper at mange kan svare så fort som mulig for jeg trenger råd.
  Greia er at faren min pleier å holde meg fast sånn rundt armene og har bena sine over mine ben når jeg er får et sammenbrudd og ja jeg skjønner hvorfor han gjør det for han beskytter meg i å skade meg selv, ødelegge andre ting i huset og skade søskene mine. Jeg blir fort sur og skader meg veldig mye så pappa blir bekymret. Jeg har vært hos psykolog og snakket veldig mye om hvorfor jeg alltid får så ofte sammenbrudd og om mine problemer men det hjelper ikke å snakke. Hva skal det hjelpe til? Vi snakket om min pappa og da sa jeg at jeg hater at han alltid på holde meg fast hver gang jeg får et sammenbrudd og ja jeg skjønner samtidig hvorfor han gjør det MEN JEG HAATER DET OG DET HJELPER IKKE. NOEN GANGER ENDER DET OPP MED AT HAN KAN HOLDE MEG FAST I RUNDT 1 TIME FORDI NÅR HAN HOLDER MEG FAST SÅ BLIR JEG GÆÆREN!!! JEG BARE MÅ SKADE MEG SELV OG ØDELEGGE TING...JEG BARE MÅ! OG JEG SKADER NOEN GANGER PAPPA FORDI JEG BLIR SÅ SUR PÅ HAN NÅR HAN SKAL HOLDE MEG FAST!!!! FINNES DET EN ANNEN MÅTE ISTEDEN FOR AT HAN SKAL HOLDE MEG FAST?? JEG VET JEG FORKLARER DÅRLIG AKKURAT NÅ MEN HAN HOLDT MEG FAST ISTAD OG DET TOK LANG TID FØR JEG KUNNE ROE MEG NED OG NÅ SKRIVER JEG HER TIL DERE FOR JEG ORKER IKKE MER AV DETTE!! PLIS SVAR MEG. JEG LAGDE 3-4 KUTT PÅ LILLESØSTRA MI ISTAD FORDI JEG VAR SUR OG JEG HAR ØDELAGT NOEN TING PÅ ROMMET MITT, JEG FÅR IKKE LOV TIL Å GÅ PÅ ROMMET MITT NÅ!! JEG MÅ SITTE NEDE I STUA. JEG ANGRER PÅ AT JEG SKADET MIN SØSTER OG DERE TENKER SIKKERT AT JEG BARE FINNER PÅ DET HER?! MEN DET ER SANT OG JEG TRENGER HJELP!! JEG VIL IKKE SKADE NOEN MEN JEG KLARER IKKE Å KONTROLLERE MEG SELV!!

 • Black sheep 5 måneder siden #1

  Jeg forstår deg veldig godt og hvor vondt det er. Pappaen din vil nok ditt beste og føler seg rådløs på hvordan han kan hjelpe. Kanskje forsøk å ha en samtale når du føler deg rolig nok, og si hvordan taktikken hans kan forverre uroen. Men du må huske at en hver har rett til å holde deg fast om du skader deg i dems tilværelse. Jeg vet seriøst ikke helt hva jeg skal si, for har selv vært mentalt syk hele livet, og er enda det. Vært innlagt gjentatte ganger og er jævlig lei selv, men jeg har troen på at du finner en vei. En mulighet er jo utredning, noe man kan gjøre igjennom terapi, men også innleggelse om det er nødvendig. Medisiner kan også være mulig, men det må tas forsiktig og med nære tilsyn av profesjonelle. Du kan evt ta opp disse tingene med en lege, helsesøster eller psykolog, og beskrive alvorlighetsgraden. Jeg ønsker deg alt bra og vit at du ikke er alene.

 • bruker1239 5 måneder siden #2

  Heiii

  Kjære deg, jeg vet at ting er UTROLIG vanskelig nå men det kommer til å bli bedre! jeg vet at du hater når faren din holder deg og du sier jo selv at du kan skade han når han holder deg fordi du blir sur har jeg skjønt. Men jeg syns du også burde tenke på det jeg har og si nå. Faren din holder deg bare fast fordi han er glad i deg og du sa jo selv at han gjør det for å beskytte deg og det gjør han jo. Faren din er veldig glad i deg og derfor holder han deg for han vil ikke at sitt eget barn skal skade seg eller andre. Men poenget er at bare tenk hvis han ikke hadde holdt deg og latt deg skade deg selv? da hadde han ikke brydd seg om deg i det hele tatt så jeg vil bare si at du har en fantastisk pappa altså og du burde sette pris på det han gjør for det betyr bare at han er utrolig glad i deg og han orker å gir ikke opp uansett hor lang tid det tar å roe deg ned og det er helt fantastisk! Men du burde også prate med faren din om det her. Kanskje dere kan se film sammen og spise litt godis, gjøre noe som du syns er gøy kanskje? Plis snakk med faren din:) håper det går bra med deg! DU ER STERK!!!

 • rakoa003 5 måneder siden #3

  Hvis du virkelig vil lavere og skade dem osv.
  Så kan du klare det vær eneste gang du vil ødelegge noe eller skade noen. Tenk deg om 2ganger tel til ti