ForumSelvmordstanker og selvskading / Livet hjemme er dritt
 • Livet hjemme er dritt

  Startet av POKER FACE  ett år siden

  hei
  Gutt 13 her :)
  jeg har mange venner og er relativt populær på skolen, men jeg har det dritt hjemme.
  blir banka hjemme hver dag
  ofte med ledning og belte
  vil ikke kontakte barnevernet
  jeg vil egentlig bare død
  Det er kun en i familien min som elsker meg og det er onkelen min. Han døde for 2 måneder siden. jeg er ikke en som liker å klage og jeg beklager veldig at dere må bruke tiden deres på å lese mitt innlegg.
  Jeg har opplevd veldig mye i livet. Min andre onkel er dømt for terror og pst har vært hjemme hos meg ofte. Moren min tar ut alt sinne sitt på meg. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre.
  Jeg ser dessverre ikke poenget i å leve lenger.

 • Hjelp431 11 måneder siden #1

  Hey, jeg skriv nettopp en innlegg som heter «Hemma Foreldre» og kikket rundt på denne nettsiden for å se om det var andre som meg som hadde problemer med foreldre.

  Jeg kan ikke fortelle deg hva du skal gjøre, fordi jeg er i samme situasjon og kom hitt for å få svar på hva jeg burde gjøre akkurat som deg. Men det jeg kan si deg er at du burde absolutt ikke være i samme hus som dem. Det beste for deg er å skaffe deg fosterforeldre. Du burde kontakte barnevernet og få dem til å hjelpe deg. Jeg vet at du skrev at du ikke vil snakke med dem og det forstår jeg, men det er så innmari viktig at du flytter ut av huset. Jeg er nå 16 år og skal starte på videregående etter sommerferien og jeg er i samme situasjon som deg. Det startet når jeg var 7 år og har ikke stoppet. Jeg har blitt så lei og orker ikke mer, men ingen burde gi opp på dem selv. Ikke du heller!
  Jeg angrer veldig mye på at jeg ikke gjorde noe med det tidligere pga det har ødelagt meg så mye som person. Jeg har mistet venner, mistet meningen med livet og har prøvd så mange ganger å gjøre det slutt. Jeg vil ikke at det sammme skal skje med seg. Vær så snill ta kontakt med barnebarnet og søk hjelp.

  Ikke vær redd til å stille meg spørsmål. Jeg kan svare deg på det meste