ForumSelvmordstanker og selvskading / Livet er ikke ment for meg
 • Livet er ikke ment for meg

  Startet av surogbleik  6 måneder siden

  Jeg er 04 og hele livet har vært helt jævlig for meg. Ingenting har noensinne gått min vei i livet. Jeg har ingen venner i virkeligheten, jeg er så sinnsykt syk i hodet og i tillegg er jeg trans (født jente, men er egt gutt). Jeg er bipolar, har angst, depresjoner og sinneproblemer. Jeg føler hele verden er imot meg, at ingenting skal ordne seg. Jeg er så så så lei av å leve. Alt er søren galt hele tiden. Jeg har vel tenkt til å ta livet mitt før jeg begynner på vgs, for jeg vet det blir verre for meg når jeg begynner der. En del av meg vil ikke dø, men vil at smerten skal vekk. Føler at døden er den eneste løsningen egt. Ingen tar meg uansett seriøs når jeg snakker om at jeg vil ta livet mitt. Alle tror det er en periode, og jeg er så lei at jeg vil hyle. Selvskading har hjulpet meg en del, så ja..

 • potetkatten 6 måneder siden #1

  Det er veldig kjipt å høre. Det må være irriterende å ikke bli tatt seriøst. Hvis du ikke har prøvd alt kunne du jo tatt kontakt med noen på skolen? Jeg har slitt litt selv, ikke veldig mye, men litt. For meg har det hjulpet masse å snakke med noen venner og sånt. Det viktigste er at du ikke gir opp. Hvis du vil så hadde ikke jeg hatt noe i mot å vært vennen din. Kanskje litt kleint sagt. Jeg har også lært meg noen teknikker for å snu rundt på tankene mine, så det kunne jo vært noe. Sorry hvis dette her ikke hjelper i det hele tatt.

 • LitenJenteSomPrøverÅPasseInn 6 måneder siden #2

  Ikke gi opp! Jeg er sikker på at du er en bra person og jeg ville likt å bli kjent med deg! Det er de som ikke tar deg seriøst som er dustene, ikke deg! Prøv å se det positive i ting. Jeg vet at det kan være vanskelig å tro, men jeg er sikker på at det kommer til å gå bra! <3