ForumSelvmordstanker og selvskading / Kutting og selvmordstanker hjelp plis
 • Kutting og selvmordstanker hjelp plis

  Startet av Trist_jente  7 måneder siden

  Hva kan jeg gjøre?

  Hei, er en jente på 15 som sliter på skolen og hjemme.
  Jeg har drevet og kuttet meg selv i 2 år nå. De hjemme vet om det og de på skolen vet om det. Jeg går til bup grunnet ADHD. De vet også at jeg kutter meg, når jeg sa at jeg ville slutte med det fikk jeg ikke noe hjelp, det eneste hun sa var det ikke var noe farlig og at jeg gjør det på grunn av at det er så mange som gjør det og hun mener at jeg gjør dette fordi jeg vil utforske hvordan det er. Det er ikke sant, jeg har nå begynt å få selvmordstanker og vil egentlig bare vekk fra denne verden, men jeg klarer ikke å gjøre det og det er jo egentlig fint, men det er ikke noe hyggelig å gå rundt og tenke at men vil dø.
  Når jeg kutter meg så er det som om jeg forsvinner og når jeg er ferdig så be right back jeg tilbake, jeg husker ikke hva jeg har brukt. Jeg husker bare hvorfor og hvordan jeg hadde det før det skjedde når jeg er ferdig så føler jeg meg mye bedre en før jeg kutter meg. Jeg synes at dette er skummelt fordi jeg vet ikke hva som kan skje når jeg er borte.

  Har noen av dere noe jeg kan gjøre for å ikke kutte meg og kanskje noe jeg kan tenke på for å slippe å tenke selvmordstanker?

 • priv....... 7 måneder siden #1

  hei, jeg har hatt selvmords tanker og men di gikk vekk da jeg fikk meg flere venner det er ikke sikkert om det er det samme jeg hadde 2 venner som hatet værandre og kranglet om hvem som var min beste venn. Kanskje du burde si det igjentil foreldrene dine og si at du trenger hjelp til og få deg til og slutte og kutte deg selv. Hvist det ikke fungerer da kan du snakke med helsesøster om det eller en sykolog. Jeg har ikke så gode svar men dette var det beste jeg fant. Håper du får det bedre. Husk folk trenger deg i livet. Og det er mangen som er glad i deg.

 • Trist_jente 6 måneder siden #2

  Hei Sirill, takk for at du prøver å hjelpe meg jeg setter stor pris på det. Det er dumt at du også har hatt selvmordstanker, men det er bra at du ikke har det lenger. Jeg synes ikke at dine svar er dårlige fordi nå så prøver jeg hva som helst.

 • Anonym006 6 måneder siden #3

  Jeg har også kuttet meg selv å selvfølgelig ser det ikke bra ut. Jeg var veldig redd for å fortelle det til noen for jeg hadde vert 3 år clean. Det beste er vell å never vere redd for å fortelle det til noen, det er det beste man kan gjøre. Selvfølgelig kan det vere vanskelig men du er veldig modig hvis du tør å si i fra til noen om det, som kan hjelpe deg.