ForumSelvmordstanker og selvskading / Kommer til å ta livet mitt
  • Kommer til å ta livet mitt

    Startet av Styggg  2 måneder siden

    Hei jeg er en jente på 12 (07) og jeg har hatt d helt jævli lenge nå. Jeg har hatt tanker om å ta livet mitt mange ganger. Rømme hjemmefra. Kutte meg mere. Alt jeg får vondt av. Det er fortjent. Jeg svarer ikke folk på snap. Virker sikkert som en jævla frekk drit som bare er sur og ikke gidder å svare osv. Jeg kan være ganske frekk innimellom. Jeg er ikke redd for å si ifra sånn egentlig. Jeg bare er ikke så jævla glad i oppmerksomhet. Mamma kjefter HELE tiden. Alt jeg gjør er feil. Familien våres krangler hele tiden. Bare skill dere tenker jeg. Etterpå later alle som at ingenting skjedde. Jeg er leimeg hele tiden. Mamma sier jeg har depresjon. Javel. Hun bryr seg ikke. Hu sier d men hvis hun virkelig hadde d så hadde hun liksom prøvd å hjelpe ikke bare latt meg ligge i sengen hele dagen. Jeg har ingen venner. Ingen ordentlige. Ingen jeg kan snakke om vanskelige ting med. Jeg er flink til å holde ting inni meg. Har gjort det i 5år. Har så lyst til å bare ende alt. Slippe å være et problem. Ingen liker meg. Jeg er stygg, feit, lav, irriterende, og slem.

  • Treplanke 2 måneder siden #1

    Ikke ta livet ditt! Problemer løses ikke ved å drepe seg selv, men å snakke om dem. For nesten tre år siden fikk jeg hjernebetennelse, jeg ble mobbet i to år. Ikke bare på skolen, men også på nett. Jeg følte at ingen elever eller lærere ville høre på meg. I tillegg hadde jeg assistent på skolen og hjemme. Livet var forferdelig og jeg ville dø! Men jeg fikk god hjelp av spesialhelsetjenten. Anbefaler deg å gå til BUP (det er en psykologtjeneste), det finnes blant annet på Akershus universitetssykehus. Vær så snill, ikke ta livet ditt eller skad deg selv. Du er viktig. Du betyr noe, verden er tommere uten deg. Ikke, ikke i verden gjør noe slikt. Du er fin, snill, omtenksom, perfekt høyde, helt gjennomsnittlig vekt og hyggelig. Det er en tanke du har om dårlig selvbilde. Den som tenker mest over sånne ting, er deg. Uansett hva du gjør, ikke ta livet ditt.
    Ønsker deg masse lykke til og jeg ønsker deg alt godt i verden, du er en helt! Ikke tenk vonde tanker. Selv om du kanskje ikke liker deg selv, så liker jeg deg og jeg heier på deg. Det er det sikkert mange som gjør❤️