ForumSelvmordstanker og selvskading / jeg vil drepe meg selv idag
 • jeg vil drepe meg selv idag

  Startet av Lushify  7 måneder siden

  skole er mye stress, og jeg klarer ikke mer. om ikke jeg finner ut av en måte å få hjelp idag, så kommer jeg til å drepe meg selv idag. hvis det er noen som vet om en smertefri måte å dø, så gjerne skriv den under, eller vet om en måte å få hjelp. jeg nekter å snakke med noen jeg skjenner

 • Welshcob 7 måneder siden #1

  Jeg blir bekymret av å lese dette!
  For det første, skole er ikke alt her i verden, det må du huske!
  Du har en hel verden som elsker deg og ikke karakterene dine!
  Du har sikkert mange venner som ikke hadde klart seg uten deg!
  Du har en familie som elsker deg!
  Jeg foreslår at du prater med en du stoler på.
  Det kan være helsesøster på skolen din, læreren din, en god venn eller foreldrene dine.

  Mvh Welshcob

 • Black sheep 7 måneder siden #2

  Å nei kjære du, ikke gjør noe mot deg selv, vær så snill. Jeg forstår så jævlig godt hvordan det er å lide og slite med selvmordstanker. Har selv prøvd flere ganger og er i smerte enda, men trust me, det finnes ingen smertefri utvei! Jeg har traumer fra mine nær død opplevelse og det er grusomt. Ikke gjør dette mot deg selv. Livet er vanskelig, i know, men du er ikke alene. Tenk på de rundt deg, om du har mange eller få har ingenting å si. Lev for dem, til du lærer å elske deg selv. Du fortjener bedre og det vil bli bedre en dag. Det kan ta tid, men ikke forgjeves. Hold ut. Ring telefonen for mental helse 116 123 og fortell dem om tankene dine. Stå på!

 • aonymmelk 7 måneder siden #3

  Det er så mange som tenker at en selv ikke er bra nok også er det noen som skulle ønske de var den personen, du har en familie, mennesker som virkelig byr seg om det, som er kjempe glad i deg. Vi er sammen om dette, skole er noe dritt, det er det, men du må ikke gi opp selv om det virker som den eneste måten å fikse ting på, men tro meg det er ikke det, det er så mye mer der ute, noe som bare venter på at DU skal komme og oppleve det!

  Du kan snakke med en på noe som heter "helsestasjon for ungdom" hvis de har det er du bor, du kan også snakke med fast legen din. De er her for å hjelpe, for å hjelpe deg, og jeg skjønner at du ikke vil snakke med noen du kjenner, helt fårstårlig men da blir det enda vanskligere å hjelpe deg også. Med all respekt, du bestemmer selv, men snakk med for eksempel rådgiver på skolen. Du har mange muligheter. Men ikke ta ditt eget liv!

  Mvh: anonymmelk