ForumSelvmordstanker og selvskading / Jeg vil dø nå
 • Jeg vil dø nå

  Startet av Olemann  6 måneder siden

  JEg er en gutt 14 år. Jeg passer ikke inn med mine venner og føler meg dum og stygg. Ingen liker meg, Og jeg vil egt bare dø. Jeg tenkte først på dette da jeg var 7 år. hver natt griner jeg og jeg er deprimert og klarer ikke følge med i timene på skolen. Jeg har tenkt til å drepe megselv om ikke altfor lenge fordi jeg har ingen venner og jeg er veldig kort og føler meg mobbet. Tenkte å gi dette et forsøk. Jeg tenker på å dø hvær dag, og tenker ikke på noe annet. Jeg vil dø, jeg prøvde å selvskade men føler ikke at det hjelper,har liksom nok smerter frafør.

 • Deppa02 6 måneder siden #1

  Det er noen som liker deg og som bryr seg! Jeg bryr meg, og jeg har ikke møtt deg en gang. Det kommer til å bli bedre, selv om det ikke virker sånn nå. Har du noen å snakke med? Foreldre, en lærer, helsesøster eller psykolog? Du må snakke med noen! Jeg vil gjerne snakke med deg og hjelpe deg gjennom dette. Vær så snill og svar på denne meldingen, jeg trenger å vite at du fortsatt lever.

 • PaigeRavn 6 måneder siden #2

  Hei. Jeg er kanskje ingen ekspert på det å bli mobbet, men jeg kjenner meg igjen i det å grine hver natt og å føle seg ensom. Jeg vil bare minne om at du ikke er alene. Du har helt sikkert noen som bryr seg veldig mye om deg, for eksempel familie, som kommer til å sitte igjen med konsekvensene av et selvmord. Dette er hva som har stoppet meg fra å ta livet mitt. Samtidig som det er ekstra vondt og vanskelig å leve når man tenker på de som kommer til å ha det vondt etter at man har tatt livet sitt, hvis det kommer til dette.

  Det å ikke føle at man passer inn eller ikke har noen venner man virkelig kan betro seg til, er også tungt, men ikke noe som det er umulig å gjøre noe med. Ja, å høre at man selv må gjøre noe for å forandre noe annet, er noe jeg selv har hatt litt problemer med. Jeg har alltid bare blitt sliten og mere oppgitt over å høre/lese akkurat det, men jeg har senere funnet ut at det ikke alltid er så store, komplekse og slitsomme ting som må gjøres. For eksempel så kan det å finne grupper/andre ungdommer med like interesser hjelpe. Det kan være alt fra enkle online-chatter til biblioteks-grupper til zumba-timer. Det å prøve noe nytt er heller ikke alltid en dårlig ting. Ja, det er skummelt og ukomfortabelt, men kanskje etterhvert bitte litt spennende og nødvendig når man skal prøve å finne nye omgangskretser og nye grunner for å leve.

  Selvskading var heller ikke noe for meg, men å prate med en psykolog derimot, hjalp litt. Det var deilig å endelig få pratet ut om alt. Å skaffe seg en psykolog syntes jeg var litt stress i seg selv, men personlig syntes jeg det var verdt det. Man kan si til seg selv at det er siste forsøk, og at hvis man skal dø, så er det i hvert fall én der ute som vet hvordan du virkelig har det.
  Så please. Som ditt siste forsøk: Finn noen å prate med. Få tankene ut. For det er først når det vonde er ute, at man kan fylle på med enten noe godt eller bare noe som er litt mindre vondt. Eller så kanskje man innser at alt det vonde, ikke var så vondt allikevel.

  Stå på! Lykke til! Jeg heier på deg, og det vet jeg at andre gjør også. Vi er mange som sliter med det samme<3

 • suicidal04 5 måneder siden #3

  true

 • MyChemicalRomance 5 måneder siden #4

  Jeg tenker også på selvmord en god del, men jeg prøver å høre på musikk for å begrense tanken. Jeg skal ikke være noen sånn person som sier at dette vil hjelpe deg 100%, men det kan kanskje få deg til å forstå mer som er bra i livet, som for meg. My Chemical Romance var det første bandet jeg fant som minner om sjangeren jeg liker best, og kanskje dette bandet kan hjelpe deg og?

 • gutten79 5 måneder siden #5

  hold deg i live,,,,flere liker deg

 • Anonymjente2005 5 måneder siden #6

  Hei! Viss du vil ta selvmord, anbefaler jeg selfølgeli at du ikke gjør det! Det er mange folk som er gla i deg og bryr seg om deg! Viss du fortsatt vil ta selvmord etter å ha sett alle disse svarene anbefaler jeg å se på 13 reasons why. Da kan du se hvor store konsekvensene er!

 • Jegvet 5 måneder siden #7

  Åh vennen! Jg skjønner dg godt.. Jg er bare tolv og jg har blirr mobbet siden jg bytta skole i 2. Kl.. jg har hatt selvmordstanker siden jg var 7-8 å jg har dt enda! Mn du lå være sterk! Vi begge må være sterk! Har du vurdert å snakke med en voksen om hva som skjer med dg? Og jg skjønner At det er tøft! Og jg har kjent på alle de følelsene du har nå! Mn jg lover dg! Snakk med en voksen og våg å være! Du er perfekt som du er okei? Ikke gjør noe med dg selv vennen! Dt skal bli og gå bra! Jg lover! Det gåt over! Bare husk at du er bra! Du er Flink! Du klarer det! Du er perfekt! Du passer inn! Drit i de! Du er god!❤️

 • stressajentepå15 5 måneder siden #8

  Hei du (Petter?). Ting vil fikse seg, og det er klart at noen bryr seg! Vanskelig å føle at man ikke passer inn, men det er alltids noen som bryr seg. Viktig å ta vare på disse menneskene.