ForumSelvmordstanker og selvskading / Jeg vet ikke hva jeg føler
 • Jeg vet ikke hva jeg føler

  Startet av anonymchatter  ett år siden

  Jeg er en jente på 13. Jeg har hatt bulimi i snart 2 og et halvt år, og det tar virkelig innpå meg. Jeg klarer nesten ikke å spise lenger etter jeg spurte om hjelp, det eneste de gjør er å tvinge i meg hundrevis av kalorier uten å høre følelsene og tankene mine, og det gjør meg ekstremt deppa. Jeg har hatt nylige selvmordstanker og er et hårstrå unna av å overdose. Jeg klarer ikke mer. Ingen bryr seg om meg eller hva jeg føler. Jeg får ikke hjelp. Problemet er at jeg ikke skjønner hva jeg helt vil. En stemme sier bli tynn mens en annen sier ta overdose! Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, og noen ganger tenker jeg til og med at jeg bare vil ta en overdose så jeg kan bli hørt og endelig bli gitt hjelp. Takk.

 • Eksistens 2 måneder siden #1

  Jeg er så lei for at du er i denne situasjonen. Noe som hjalp med var å holde isbiter i knyttnevene mine når jeg ville selvskade og skrive ned tanker når jeg ikke hadde noen å tele tankene mine med.

  Hjelpeorganisasjonene i Norge kan ofte tro at de vet bedre enn klienten. Jeg er ikke helt sikker på hvordan man kommer ut av dette, men jeg er villig til å være noen du kan snakke med helt til vi finner et svar.

  Jeg håper ting har blitt bedre siden da du skrev dette innlegget.