ForumSelvmordstanker og selvskading / Jeg trenger hjelp!!!!!
 • Jeg trenger hjelp!!!!!

  Startet av Grauten  10 måneder siden

  Jeg har selvmordstanker, og sitter her med en kniv i hånden å lurer på om jeg skal slutte det her og nå. Jeg skjønner bare ikke hvordan noen kan si se bryr seg og vil hjelpe men hver gang jeg tar det opp så blir de sure på meg og kjefter osv. og jeg bare blir så trist. Ingen vil hjelpe, jeg har mistet alt håp og vil bare dø! Ingen vil snakke med meg og jeg klarer det bare ikke lenger, jeg vil bare dø nå. Ingen gjør noe som helst for å hjelpe, men bare gjør at jeg vil dø mer og mer. Snart klarer jeg ikke mer og kommer til å bare finne lettest utvei fra denne verden som føles som helvete. Det hjelper ikke å snakke med noen, for det har jeg prøvd, jeg har prøvd rus, aktivitet, og masse annet men ingenting hjelper. Og når alle jeg bryr meg om slutter å snakke med meg, slutter å bry seg om meg da blir alt så mye verre, og jeg kommer til å brekke sammen hvis alt jeg får i hjelp er snakking med folk som aldri hjelper, jeg har snakket med alle og alle hater meg mer og mer på grunn av det. Plis hjelp jeg klarer faktisk ikke mer og det er ikke lenge før jeg slutter det.

 • stressajentepå15 9 måneder siden #1

  Kjære deg! For det første så er jeg her hvis du vil snakke, tror det kan hjelpe ganske mye!<3 Også er det viktig at du snakker med noen du stoler på! om du føler at du ikke har noen å snakke med ville jeg oppsøkt helsesøster eller foreldrene dine? Jeg er helt sikker på at ingen hater deg, du er garantert en fantastisk person!! Det er veldig sterkt gjort av deg og skrive hvordan du har det, du er sterk!! Håper ting blir bedre, og at du snakker med meg hvis du trenger!! Lykke til, stooor klem!

 • IAmWeak 6 måneder siden #2

  kjære kjære kjære deg!! jeg leste første setningen og begynte å skrive med en gang!! ikke ikke ikke!! det er så utrolig mange personer som er glad i deg! og du er verdt så ekstremt mye! ikke end denne fantastiske reisen her!
  du er sterk og det vet jeg!! jeg er her for deg! det er det utrolig mange som er ! jeg håper virkelig at ting vil bli bedre for deg!!