ForumSelvmordstanker og selvskading / Jeg orker ikke å leve mer
 • Jeg orker ikke å leve mer

  Startet av Anonym003  7 måneder siden

  Jeg vet ikke helt åssen jeg skal forklare det her.... Jeg starta å være deppa for 2 måneder siden, jeg griner vær kveld. Jeg prøver å smile og le på skolen, sånn at ingen legger merke til at jeg har vondt. Men innvendig så har jeg så sykt vondt, jeg orker ikke den smerten mer. Jeg har prøvd å snakke med en venn men det hjelper ikke, jeg kjenner smerten hele tiden... og er lei av det

 • vannmelon322 6 måneder siden #1

  Dra til helsesøster eller snakk med foreldrene dine! Oppsøk hjelp, det er veldig trist at du skriver dette og at dette er noe du føler. Har selv vært igjennom det samme og de samme tankene, og jeg har tidligere hatt selvmordstanker. Snakk med profesjonelle som kan dette! Det hjalp meg. Værsåsnill å oppsøk hjelp, DU er verdifull akkurat som du er og verden trenger DEG.

 • Depresjon.07 6 måneder siden #2

  Jeg kjenner meg igjen her jeg har vært deppa i 1 år selvmord er aldri løsningen

 • Fallersammen 4 måneder siden #3

  Vet dette svaret kommer veldig sent og vet ikke om du kommer til å se det, men skriver det nå allikevel.
  Jeg kan ikke forestille meg hvordan det må være å være deprimert, og jeg skal ikke late som at jeg tror jeg vet hvordan du har det. Det er det bare du som vet.

  Livet er ikke lett, og det kan være tider der du føler at alt er vondt og vanskelig. Nå er det 4 måneder siden det startet og jeg håper virkelig at det har blitt bedre for deg. Prøv å gjøre ting du synes er gøy, for å finne tilbake gleden i livet. Sånn ellers, som alle sier: snakk me noen.
  Det er bra du har snakket med en venn, men det kan ofte være vanskelig for dem å svare, fordi de er redde og vet ikke helt hva de skal gjøre. Hvis du ikke allerede har gjort det, så anbefaler jeg å dra til en som er vandt til å snakke om dette, og som vet hva han/hun snakker om.

 • Håper alle får det bra 4 måneder siden #4

  Jeg var deprimert i 2-3 år, men det holder på å bli bra nå. Jeg vet ikke hvor gammel du er eller egentlig noen ting så jeg vet ikke hva som er best for deg. Det som blir sagt mest er jo profesjonell hjelp, men selv gjorde jeg aldri det. Har faktisk ikke snakket med noen som helst om det. Men det ble gradvis bedre etterhvert som jeg ble eldre og også etter jeg byttet skole. Ikke begå selvmord, det kan hende alt er dritt og at det kommer til å være det ei god stund (vet at dette er en klisjé) men ting blir faktisk bedre og det er masse oppleve her i livet, selv når man er 80 år 😊