ForumSelvmordstanker og selvskading / Jeg klarer ikke mer, jeg må vekk!
 • Jeg klarer ikke mer, jeg må vekk!

  Startet av Jegvetikkelenger  2 år siden

  Jeg har nå slitt med selvskading og selvmordstanker i 2 år og jeg kan si det enkelt og greit nå klarer jeg ikke mer. Hver jævla (unnskyld for språkbruket) dag tenker jeg på hvordan alt ville bli bedere uten meg.. Jeg har overlevd 2 selvmordsforsøk og jeg syntes ikke akurat at det var så gøy å gå på skolen med et blått merke rundt halsen min.. Gruer meg sjukt til sommeren fordi ingen vet at jeg selvskader.. Vet at dette ble veldig rotete og sånn, men værsåsnill å si noe jeg kan gjøre.. er 12 år btw

 • Sjenert jente(11 år) 2 år siden #1

  Det er ikke lurt å drepe deg selv, det løser ingenting og da har du tatt en beslutning, en beslutning du ALDRI kan gjøre om på, du kommer ALDRI tilbake.

  prøv å skriv en liste over ting som er bra i livet ditt, de grunnene til at du skal bli.
  Du har venner og en mor og far og søsken som er veldig glad i deg, selv om det kanskje ikke føles sånn ut. De vil bli veldig lei seg og hvis du har et kjæledyr som en katt eller hund så vil den lete etter deg hele livet sitt og lure på hvor du ble av for du kom aldri tilbake! Den vil late etter deg for resten av sitt liv og lure på hvorfor du aldri kom tilbake.

  Skriv en liste over ting som er bra i livet ditt eller snakk med moren din eller helsesøster, du kan også snakke med en psykolog. Jeg ville aldri til en psykolog før, men når mamma tvang meg så følte jeg at jeg kunne snakke om hva som helst selv om jeg trodde jeg aldri kom til å gjøre det.
  Selvmord er aldri svaret! Tenk på alle som er glad i deg og det stakkars dyret ditt( Hvis du har ett) som kommer til å lete etter resten av sitt liv. Håper det hjalp!

 • Jente12345 2 år siden #2

  Føler med deg SÅ sterkt.
  Det er ekstremt trist å høre at du har det sånn. Men Plis å gå til helsesøster på skolen, lege, en helsestasjon eller psykolog, men det beste kan jo være å gå til en foreldre eller en som er med dei. Og husk at viss du går til helsesøster, lege, en helsestasjon eller psykolig har dei tausets plikt og da kan dei ikke si noe med mindre du er enig og vil det.
  Ikke gi opp! Jeg heier på dei og håper VIRKELIG at du får det bedre snart.<3