ForumSelvmordstanker og selvskading / Jeg er suicidal!!!
 • Jeg er suicidal!!!

  Startet av Hihihih  21 dager siden

  Hei! Jeg er en jente på 12 år (07). Jeg har skrevet flere innlegg på denne nettsiden, men på mange av dem har jeg skrevet: «Jeg har opplevd mange traumatiske ting, men er ikke suicidal», osv, osv...Men jeg er usikker på om det er sant lenger. Jeg tror at jeg bare har lurt meg selv hele tiden eller bare nektet meg selv å tro at jeg er suicidal, fordi at jeg ikke liker tanken på å være det.
  Men jeg tror jeg skjønner meg selv nå. I fler måneder har jeg nektet å få hjelp etter selvmordsforsøket tidlig i januar fordi at jeg ville være en selvstendig person som ikke trenger hjelp med sånne ting fra NOEN, men jeg tror jeg tok feil.
  Man skal aldri skamme seg over at man trenger hjelp med tankene sine og det kan ingen si noe på! Det er bedre å få hjelp enn å begå selvmord!
  Men tilbake til poenget. Det er bare det at jeg, mamma og stefaren min har ett veldig dårlig forhold. Vi kan ikke snakke om viktige ting sammen, gjøre ting som en familie eller noe som helst. Jeg har ikke hatt det så bra hjemme på mange år. Mamma og stefaren min har vært voldelig mot hverandre og sagt stygge ting, men det er en annen sak og vi har fått hjelp angående det. Men det betyr ikke at jeg stoler på dem.
  Faren min har alltid vært den som har støttet meg og hjulpet meg hvis jeg har hatt det vondt, msn jeg har ikke lyst til å komme med enda en dårlig nyhet til han. Han fortjener mer enn det og jeg vet at han er veldig sliten av alt dramaet nå.
  Jeg har også mistet tilliten min til de i familien jeg skjenner best og håndgrep har lism ikke sett dem på et halvt år nå. Jeg tror det er det beste.
  Jeg vil heller ikke si det til vennene mine fordi ar jeg vil ikke legge presset på dem. Jeg vil ikke gjøre dem stressa.
  Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og jeg trenger hjelp! Jeg trenger hjelp fordi at jeg ikke vet om jeg er suicidal eller ikke. Jeg er ikke den personen som gir opp med en gang og tar selvmord med en gang, jeg prøver mitt beste å få hjelp. Men forrige gang jeg prøvde å ta selvmord, hadde jeg prøvd alt for å få hjelp. Hva gjør jeg?