ForumSelvmordstanker og selvskading / Jeg er så lei
 • Jeg er så lei

  Startet av tristunge  7 måneder siden

  Hei, jeg er 15, har slitt med depresjon siden jeg var 11/12. BUP er så dårlig de gir meg ikke ny psykolog og ga amfetamin til en selvskadene, suicidal unge. Bra jobba BUP.

  Legen som skal følge meg opp på medisinene mine mener at jeg kanskje utvikler bipolar, jeg er så utrolig lei jeg vil bare dø jeg takler ikke livet mitt mere sånn helt seriøst.

  Jeg selvskadet igjen i dag, har plaster på fordi jeg orker ikke at det skal havne blod overalt. Jeg bor bare hos pappa fordi mamma er forferdelig. Pappa vet at jeg har kutta før men ikke at jeg gjør det nå. Jeg føler meg så utrolig tom. Jeg aner ikke hvordan folk takler dette fy faen hjelp jeg vil bare dø. orker ikke skrive mer

 • One_girl 7 måneder siden #1

  Hei tristunge <3
  Fint at du skriver her inne på forumet så noen her kan prøve å hjelpe deg. :)

  Jeg blir lei meg når jeg leser at du har slitt med depresjon siden du var 11-12 år. Det er sykt kjipt og høre at BUP ikke gjir deg ny psykolog og gidde deg amfetamin, unger skal ikke bli behandlet slik og alle har rett til å få hjelp.

  Kan du vær så snill stoppe og skade deg selv? Jeg får vondt inni meg. Visst du ikke føler BUP hører på deg, prøv å snakk med noen andre du stoler på. Mor, helsesøster, fastlege, lærer, osv? BUP skal høre på ungene/ungdommene visst dem sier dem vil bytte psykolog. Kan jeg spørre om grunnen til at du vil bytte psykolog?

  Jeg ønsker deg lykke til og heier på deg <3
  Klem fra One girl <3

 • 123123123 7 måneder siden #2

  Jeg veier det samme som deg og er like høy som deg😂❤️ Helt normalt og jeg er 11