ForumSelvmordstanker og selvskading / Jeg er lei av å «stå på»
 • Jeg er lei av å «stå på»

  Startet av Bruker13  2 måneder siden

  Det kommer sikkert til å være noen grammatiske feil her, så jeg beklager for det.

  Jeg har slitet med depresjon i mange år nå(siden 2011) men det har alltid vært en sånn av og på situasjon for meg, jeg kan føler meg deprimert ett år også føler meg bedre neste år og det går sånn hele tiden. Før så kjempet jeg imot det for jeg viste at det sikkert ville være bedre før eller senere. Men nå har det blitt verre, før så lidet jeg ikke med ekstreme selvmordstanker, som jeg gjør nå.

  Jeg har også utviklet sosial angst som er så seriøs at jeg endte opp med å kutte ut mine venner, bare det å tenke på å gå ut å møte på folk gir meg et klump i halsen og det føles ut som om noen trykker hardt på brystet mitt og jeg føler meg som om jeg er nær gråten, men jeg får ikke til å gråte. Depresjonen og angsten min er så ille at det er har kommet til det punktet der det å faktisk fantasere om min egen død eller begravelse gir mer mere ro enn alt annet i verden.

  I fjor så hadde jeg tenkt å begå selvmord, jeg skal ikke si hva jeg hadde tenkt å gjøre, men jeg klarte ikke å gjennomføre planen for jeg ble redd og begynte å gråte. Jeg bestemte meg for å gi livet en sjanse igjen og ringte til hjelpetelefonen og snakket med dem, jeg tok deres råd og snakket med de rundt meg(familien min).

  Det har nå gått 8 måneder siden den dagen jeg prøvde å begå selvmord og jeg er fremdeles like suicidal. Jeg er SÅ sliten og lei av å holde ut, jeg føler meg som en gissel i mitt eget liv enn at jeg lever. Jeg har ingen drømmer, ambisjon eller viljestyrke til å holde ut. Jeg har ingenting å leve for.
  Jeg prøvde å leve for min familie den dagen jeg bestemte meg å ikke ta selvmord, sånn at de ikke skulle bli såret men jeg klarer det ikke mer. Det er ikke verdt det for meg, jeg har det alt for vondt.

  Jeg har til og med fått litt hjelp, men nå føler jeg at jeg ikke vil ha hjelp lenger. Jeg vil at folk skal gi opp på meg, jeg er så sliten av å leve, jeg er sliten av å stå på. • Nora_o6_ én måned siden #1

  ikke gi opp! uansett hva! det er mange rundt deg som bryr seg! ennå jeg ikke kjenner deg bryr jeg meg. Skjønner hvordan du har det og sånt. ikke gi opp deg selv og de rundt. ikke kutt ut med og få hjelp, phsykologer hjelper veldig mye i hvert fall med det du forteller her. du får ikke lov og kutte deg selv ut av verdenen vår! uansett hvor tom verden er og hvor tom du er ikke gi opp. du er fantastisk, selv om man er sliten ikke gi opp. snakk med noen, som en phsykolog. jeg vet ikek hva jeg skal si, gråter nesten selv av hva du fortalte meg.