• Institusjon

  Startet av kommerikkepånoe  5 måneder siden

  Kan man havne på institusjon hvis man ofte prøver å ta sitt eget liv?Evt er det noe aldersgrense på institusjon,og er det noe barn under aldersgrensa kan bli lagt inn på?

 • nooneknows 5 måneder siden #1

  Det kommer an på hva slags institusjon du mener, men jeg regner meg at du mener barnevernsinstitusjon (håper det er riktig). Hvis man prøver det for ofte, så kan man bli plassert på en barneverninstitusjon fordi barnevernet mener foreldrene dine ikke kan ta vare på deg. Men om det er alvorlige forsøk er nok sjansen større for at du blir innlagt på psykiatrisk for intensiv behandling.

  Håper ikke du har planer om å ta livet ditt, jeg vil råde deg til å snakke med noen om det, det er ikke godt å ha sånne tanker. Du kan f.eks snakke med foreldre, fastlege, lærer, helsesykepleier, rådgiver, psykolog eller noen andre du stoler på. Jeg vet det ikke hjelper noe at jeg sier du skal snakke med noen, men tro meg når jeg sier at ting blir lettere når du får snakket om det :)

  Masse lykke til, og stor klem fra meg <3

 • anonymhjelp 5 måneder siden #2

  du blir lagt inn etterå bli vurdert av en fagperson, så det kommer veldig ann på. men om du har prøvd flere ganger og fortastt gjør det så tenker jeg det er grunnlag for å bli innlagt ja

 • Tusj 5 måneder siden #3

  ja, og dersom du er under 18 blir du lagt inn på barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling.

 • kommerikkepånoe 5 måneder siden #4

  Er det ofte når man gjør det minst 1 gang i uka?

 • Grauten 5 måneder siden #5

  ja det er ofte når en gjør det minst en gang i uken