• Infeksjon...?

  Startet av IHaveNoIdea  ett år siden

  OK... Sist jeg skadet, var torsdag 16. mai. Det var ikke mye, men et av kuttene har fortsatt en slags rødfarge rundt seg. De første dagene så den ut til å forsvinne, men i løpet av i dag ble den bare værre. Den har også ingen vanlig sårskorpe, men det er dannet en slags klar/gul greie som minner om en skorpe. (Dette høres ille ut når jeg skriver her, men det er ikke slik).

  Uansett. Jeg har ikke så mye mer å si, så jeg kommer til "problemet" nå.
  Burde jeg fortelle noen? Foreldrene mine vet at jeg har gjort sånt her, men jeg klarer ikke engang å fortelle dem hvordan jeg føler meg. Jeg har i tillegg aldri fått et infisert sår når jeg har skadet, fordi jeg er redd for noe sånt (Da må jeg fortelle dem, og andre må vel se på såret, som gjør meg ekstremt ukomfortabel) og har dermed vasket alt veldig grundig... Helt til torsdag.
  Noen tips...?

 • nekorB 11 måneder siden #1

  Hei, jeg merket nylig at det dannet seg en slags gulaktig skorpe med meg lignende det du forklarte men det var også mitt dypeste så langt så jeg lurer på om det egt ikke er infeksjon men heller bare at såret jobber hardere for å gro men idk. Ser at det var en stund siden du postet dette så plz si ifra om det var infeksjon or nah