• hvorfor leve?

  Startet av stressajentepå15  ett år siden

  hei og god sommer! Jeg er en jente som akkurat fullførte ungdomsskolen, og skal begynne på videregående etter sommerferien. Ofte blir jeg veldig deprimert da jeg føler meg ensom, og bare i veien for de fleste. Jeg har mange gode venner, men jeg er så sjenert at jeg ikke tørr å snakke med noen om problemene mine. jeg hadde en kompis som jeg snakket mye med, men plutselig var jeg ikke bra nok for han.. dette er også en av grunnene til at jeg ikke åpner meg til folk. jeg er rett og slett liv redd for å ende opp uten venner. poenget er at jeg som sagt ofte er veldig deprimert, dette har ført til flere stygge episoder med selvskading, og en spiseforstyrrelse jeg ikke blir kvitt. Ofte ser jeg rett og slett ingen grunn til å leve, og trenger rett og slett noen tips til motivasjon til nettop det å leve. Føler meg også tjukk, trener likevell 5-7 dager i uka. Ofte får jeg sammenbrudd over utseende og kroppen min noe jeg ikke kan dele med andre da de mener jeg ikke har noe å klage over da jeg er "tynn, og har bra karakterer". vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg.. gruer meg også veldig til videregående da det er mange nye folk, som gjør meg enda mer usikker..

 • Selv123 ett år siden #1

  Okey... la meg se om jeg forstår deg❤️! Du har hatt flere selvskading og en spiseforstyrrelse dom du ikke blir kvitt💔! Jeg tror ikke du kommer til og miste vennen dine❤️ Det er så kipt og tenke dånn💔!

  Tips for mening med livet❤️:
  1.du kan oppnå drømmer ❤️
  2. Du er verdifull❤️❤️
  3. Alle har en grunn til og leve❤️ Og det er jo fordi at man har blitt født❤️🙂
  4. Du er veldig snill!
  5. Du har venner men det kan være st du ikke. Tror det når man har det vanskelig😊❤️!

  Håper dette kom til svar

  God sommer☀️

 • 150806 11 måneder siden #2

  Jeg vet hvordan det føles. Like godt som jeg vet at DU IKKE SKAL DØ! Min mening om livet er at ingen har en grunn til å leve. Alle menneskene, dyra, trærne og fiskene. Vi har ingen grunn til å leve. Vi bare er her. Alt blir bedre om du fokuserer på det gode. Bare smil til deg selv. Hvis du ikke føler at du har en grunn til å leve LAG EN. Det trenger ikke være så komplisert. Føler du at du bare er her noen ganger at lsm ikke lever bare eksisterer? Det gjør jeg. Eller at følelsene gjør så vondt at du ikke får puste? Uansett livet er for kort til å være deprimert. Få ræva i gir å gjør noe med det. Jeg heier på deg. Nå er det oss mot verden.