ForumSelvmordstanker og selvskading / hvordan kan jeg ta selvmord uten å lide
 • hvordan kan jeg ta selvmord uten å lide

  Startet av kommerikkepånoe  13 dager siden

  Har hatt det ganske dritt i 4 år nå,det blir bare verre og verre og jeg vil egentlig bare dø,tenker det er det beste for både meg og de rundt meg..

 • Noen999 11 dager siden #1

  Ingen av de rundt deg vil at du skal dø. Og når du spør om hvordan du kan ta selvmord uten å lide så er det ingen som kommer til å fortelle deg eller gi deg tips til hvordan fordi da hjelper vi deg til å ta livet ditt og det vil vi jo ikke!..

  Hvis du ha prøvd å snakke med enten helsesøster, psykolog eller en du stoler på og at du føler at det kanskje ikke hjalp så er det kanskje en mulighet og kanskje innlagt på sånn sykehus fordi da kan de passe på deg og er rundt deg hele tiden! Det ville jeg gjort hvis jeg var deg..så hvis jeg ville hjulpet meg selv for å ikke ta livet mitt hadde jeg sagt ifra til en voksen F.eks og si at nå vil jeg ikke leve mere fordi voksne tar det seriøst også tar de voksne det derifra..

  Jeg er ikke så god på å gi råd men kort fortalt « si det til en voksen at nå vil du dø. Den du sier det til kommer mest sannsynelig til å si det videre og da vil flere hjelpe deg men da må ikke du pushe dem unna de som vil hjelpe deg ». Jeg heier på deg! Alle vil at du skal ha det godt. Om det var lov å skrive Snapchat bruker her så kunne du snakket med meg og vi kunne blitt kjent men vet ikke om det er lov..

 • 123celina123 11 dager siden #2

  Ikke gjør det!❤️ Jeg er sikker på at du har mange rundt deg som er glad i deg. Vær så snill og oppsøk en psykolog/helsesøster eller noe. Bare snakke med noen, Det hjelper❤️

 • kommerikkepånoe 10 dager siden #3

  Virker ikke som noen er glad i meg eller bryr seg..jeg fortalte helsesøsteren på skolen min om at jeg driver med selvskading men hun brydde seg ikke