ForumSelvmordstanker og selvskading / Hvis et barn/tenåring ikke kan stoppe med selvskading
  • Hvis et barn/tenåring ikke kan stoppe med selvskading

    Startet av bruker1239  7 måneder siden

    Hei! Jeg bare lurer på noe og har tenkt veldig mye på dette her..det er ganske rart å tenke sånn men jeg trenger svar og høre andres meninger!
    Det jeg tenkte på var at hva skal man liksom gjøre hvis et barn/tenåring ikke klarer å stoppe med selvskading uansett hvor god og profesjonell hjelp dem får? At de kan skade seg hvor som helst og NÅR som helst hver dag. Det er liksom ingenting som hjelper dem og de vil ikke engang stoppe selv. Hva gjør man da? Er det sånn at det barne eller ungdommen må bli passet på av sine foreldre hele tiden? Og ikke får være alene når de vet at barne/tenåringen kommer til å skade seg selv når han/hun er alene. Dette er er veldig dumt spørsmål men jeg bare lurer på om hva man gjør da? Dette er også en veldig vanskelig situasjon men hvis du var en forelder, hva ville du gjort hvis ungen eller tenåringen ikke ville og ikke klarer å stoppe med selvskading uansett hvor god hjelp de får.?!

  • Blondie 7 måneder siden #1

    Som tenåring selv, og som en som har opplevd selvmordstanker og selvbeskadige så er barnet ditt ensomt. Hun/ Han trenger en klem, en trøst, en tanke, bare noen og snakke med. Ikke oppford y\til å legge vekk barberbladene, men bare snakk med dem. Si du er glad i han/hun. At du trenger henne/ han i hverdagen din, at det knuser deg og se at han/hun lider. Personen trenger deg.