ForumSelvmordstanker og selvskading / Hva skal jeg gjøre nå?
 • Hva skal jeg gjøre nå?

  Startet av Jente12345  ett år siden

  Hei alle sammen<3

  Jeg vil bare begynne med å si at jeg vet ikke helt om jeg fortener hjelp. Så viss du ikke er interessert i å høre så ikke les da. Og viss du er i samme situasjon, har opplevd dette eller rett og slett bare har lyst til å snakke om dette eller noe annet så gjerne kommenter. Men igjen jeg forstår viss du ikke vil lese fordi jeg synest jeg bare skal forsvinne og at det er til alles beste.

  Eg har ekstremt dårlig selvtillit og trenger hjelp. Eg har begynt å skjere litt på armen og før hadde eg selvmordstanker men valgte å ha det inni meg.

  Etter eg hadde halvvegs fortrengt det berre sprakk jeg og sa litt men ikke alt til mamma. Ho blei veldig lei seg og ville gjera alt ho kunne for å hjelpa men da sa eg berre at eg ikkje hadde selvmordstanker lenger. Men det er jo ikkje heilt sant. Det er forresten en stund siden jeg fortalte det.

  Nå har jeg begynt hos psykolog (bare vert der to ganger) og skal på mandag igjen. Jeg for fortalt henne litt men har ikke fortalt om selvmordstankene jeg hadde tidligere og litt nå. Men eg orker ikke mer skole osv jeg vil egt legges inn på sykehus. Jeg vet fet er fryktelig rart men eg er redd for at om jeg fortsetter å skjere meg selv blir det bare verre og verre og at jeg tilslutt tar selvmord.

  Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg har SÅ lyst til å bare gi opp livet. Men klarer det ikke helt. Noen tips til hvordan jeg kan få fram alt til psykologen eller mamma?

  Jeg har egenkelig litt lyst til å bare gjøre noe sånn at jeg kommer på legevakta og/eller sykehuset, trenger ikke å vere lenge men sånn 3-5 dager.

  Takk for at du leste alt. Det betyr SÅ utrolig mye. Gjerne kommenter<3

 • TalkToMe ett år siden #1

  Bare skriv det ned på et ark, få ned alle tankene dine, alt du har/hatt slitt med!
  U gooo guuurl/booy❤️❤️

  ~Din største fan ahah<33

 • anonymhjelp ett år siden #2

  jeg skjønner deg godt, og først og fremst så fortjener du hjelp, du fortjener alt godt. jeg syntes også du burde skrive ned alt og gi det til psykologen din eller moren din. jeg skjønner godt at det er vanskelig og det krever masse men jeg tror du vil føle deg veldig lettet etter at du har gjort det. det høres jo ut som at du vil og jeg syntes du da burde kjøre på nå før du ombestemmer deg. og husk, alle vil det beste for deg, du er bra nok så ikke no vondt vil skje om du deler det med en du stoler på. lykke til, jeg og mange andre heier på deg! <33

 • Jente2k06 ett år siden #3

  Jeg har hørt mange si at man er feig som ikke greier å fikse probmlene men heller rømmer fra dem, men jeg tror at hvis du tar selvmord så er det fordi det ikke hår Ann å fikse problemene og du har prøvd for lenge. Jeg syntes ikke at det er så egoistisk, hvis foreldrene dine egentlig er veldig glad i deg og blir så lei seg når du dør så tar man mest sannsynlig ikke selvmord. Man kan også se det fra andre siden at det er egoistisk av foreldrene. For skal barna heller leve et helvete så foreldrene slipper det? Det blir vel ikke riktig det heller? Det beste er vel egentlig å fikse opp i probleme, noe som er vanskelig alene, da trenger man støtte. Hvis foreldrene dine ikke støtter deg og hjelper deg, spesielt hvis du har delt selvmordstanker med dem, da er det absolutt ikke egoistisk syntes jeg.