• Hjelp mæ

  Startet av Hjelpmeg12344  ett år siden

  Hei. Jeg er en jente som er en smørje med alt i. Jeg har strevet i mange år. Jeg ar egentlig alt bra A-Å deperisjon, angst, selvmordstanker, spiseforstyrrelsen, tvangstanker, selvskading osv... jeg prøver alltid åh være den alle trur jeg er. Men egentlig vill æ legge mæ i forskerstilling og vente på at alt går over. Som sakt har jeg strevet i mange år, og ikkje sakt et pip om det til noen... jævelig dumt tenker du. Men angsten om hva folk vill tenke om mæ vis æ kommer ut med alt taher.... sitter og gnikker hendene sammen no inemellom og e klam av åh bare skrive det her. Dette er faktisk første gangen jeg skriver fullt ut. Men jeg er seriøst livredd for alt og da mener æ alt! Ka andre tenker om mæ, og ka folk vill synes om mæ! Vill ikkje kjæresten min vere sammen med mæ vis det kom fram at æ e «syk» eller mamma ikke vill verra mammaen min lengre fordi æ e sånn som ta.... æ e livredd for alt! Æ treng hjelp, æ veit det, men æ tørr aldri åh snakke med noen! Hjelp ka skal æ gjøre!

 • stressajentepå15 ett år siden #1

  hei søte duu<3 den beste løsningen er helt sikkert å snakke ut om ting. Skjønner at angsten tar over det meste. angst er noe som er veldig vanskelig å være sterkere enn. Men likevel håper jeg at du ikke trenger å bekymre deg for kjæreste og venner, og vertfall ikke familie. de som er rundt deg, er glad i deg for akkurat den du er, og hvis de er ekte venner, og kjæresten din er en ekte og lojal vil alle bare prøve å hjelpe deg. jeg er her hvis du vil snakke<33
  Stå på, du er god!

 • Nooraa ett år siden #2

  Hei.
  Jeg sliter mye med venner og sånt. Og jeg er ganske sjenert men jeg fant ut av at jeg kunne gå til helsesøster når jeg ville og jeg prøvde det. Hun hjalp meg veldig mye og hun er veldig snill.
  Håper du får det bedre.
  Hilsen noora