• hjelp fort

  Startet av jegtrengerhjelpds  én måned siden

  Hei

  Er det noen her som vet hva jeg skal gjøre når jeg er så sinnsykt suicidal? Jeg slitet en del
  med psyken min, men jeg har virkelig truffet bunnen. Jeg går til bup til vanlig, men på grunn av corona er de stengt. Kan selvfølgelig snakke i telefonen med de, men er ikke komfortabel nok til å gjøre dette.

  Jeg er redd for at jeg kommer til å skade meg selv, å føler at jeg er en trussel mot meg selv. Jeg er 16 år, å Jeg kan ikke snakke med foresatte.

 • Hihihih én måned siden #1

  Hei! Jeg er en jente på 12 år og føler at jeg skjenner meg litt igjen i deg. Jeg prøvde å ta selvmord for ca 2 måneder siden og etter jeg hadde vært på sykehuset, tok mamma meg med til BUPA (bup akutt). Jeg nektet å åpne meg for dem, fordi at jeg sliter å stole på folk osv. Har mine grunner....men i hvertfall så spurte faren min om jeg kom til å bli innlagt hos bupa pga selvmordsforsøk, men de sa nei, ikke med mindre hun er veldig suicidal. Men det var jo ikke jeg så derfor ble ikke jeg innlagt.

  Derfor synes jeg at det er veldig rart at du ikke blir innlagt på bup, hvis du er veldig suicidal. Den eneste grunnen jeg kan komme på til at du ikke blir innlagt er kanskje hvis de ikke vet at du er suicidal. Har du snakket med de om det?

  Jeg har takket nei til bup mange uker på rad nå, og nå har de endelig gitt opp. Men mamma sa for noen dager siden til meg at de sendte en siste mld for å spørre om jeg ville ha samtaler, men da sa jeg nei.

  Jeg synes derfor at det høres rart ut at de ikke har åpent pga korona viruset. Sikker på at de ikke har åpent?

  Håper dette var til hjelp😇Lykke til videre!❤️

 • SolOgSkyer én måned siden #2

  Hei på deg. Jeg er ei jente (16 år selv) og også suicidal. På dager hvor det har virket som om ingen ting kommer til å hjelpe har jeg hatt noen vanskelige men fine samtaler med ei voksen lege. Har ikke nødvendigvis snakket direkte om at jeg vil dø men det kan faktisk hjelpe at noen profesjonelle forteller deg svart på hvitt hvordan kroppen henger sammen med psyken og hvordan du kan takle det.

  Nå vet ikke jeg hvordan det er for deg men for mange kan det virke som å for eksempel skade seg selv kan hjelpe. Det beste er å tørre å kjenne på følelser. Alle sånne metoder i den ene eller den andre retningen er JUKSING MED FØLELSER. Når man klarer å kjenne på alle de vanskelige følelsene, gråte ting ut, snakke med noen for å få det ut - så opplever man at ting kan gå litt over uten å kompangsere for det.

  Jeg håper virkelig du får snakket med noen om tankene dine og at du holder ut selv i disse corona tider. Jeg heier på deg! <3