• hjelp!

  Startet av lilleengelen  11 måneder siden

  hei!
  i natt knakk jeg totalt i sammen, og fikk et angstanfall som varte veldig lenge. tårene bare rant, jeg skalv, kjentes ut som om jeg skulle bli kvalt, og kroppen var i helspenn..

  jeg fant frem en medisin, og begynte å lese litt om hva som skjedde dersom man tok for mye av den. det stod at dersom jeg tok for mye kunne jeg havne i koma eller at jeg i verste fall kunne dø. jeg var virkelig så langt nede, jeg bestemte meg derfor for at jeg skulle ta en overdose, og jeg hadde nå virkelig fått nok av å ha det sånn. men, jeg klarte det ikke. jeg kastet de opp igjen, ble kjempeskuffa fordi jeg ikke klarte det.

  da jeg våknet opp i dag, hadde jeg enda et angstanfall. det gjør så vondt, og jeg er så sliten. uff, jeg tørr ikke fortelle hvordan jeg egentlig har det til noen da jeg er redd for reaksjoner, og at jeg ikke skal bli trodd på!

  jeg trenger virkelig hjelp da jeg er på nippet til å ta mitt eget liv igjen :'/

 • The Girl 11 måneder siden #1

  Så leit å høre... Jeg får også et slags angstanfall i blant. Jeg har aldri tatt nor overdose eller noe, men jeg pleier å skrape opp huden min helt... Det beste er jo helt klart å snakke med noen. Selv så klarer jeg ikke å fortelle ting til folk, men hvis du klarer det, så gjør det. Snakk med en venn eller en du stoler på. Det er vanskelig å gi deg noen andre tips i og med at jeg har det litt på samme måte, og jeg trenger også hjelp...

 • Zizi99 9 måneder siden #2

  Si til moren eller faren din at du er syk... da kan du være litt hjemme og slappe av og kanskje moren eller faren din blir hjemme med deg og da kan det være at de ser det på deg og begynner å spørre og om du blir alene hjemme får du masse tid til å tenke skriv en liste hvor det står ting du vil savne om du dør, tenk på hvordan du kan si det til foreldrene dine... jeg selv sliter med skading men du har det mye verre du trenger hjelp! Nå kan faktisk hvem som helst hjelpe deg...

  Lykke til og Pliss ikke ta livet ditt