ForumSelvmordstanker og selvskading / «Herregud, hva er det med deg?!» Jeg vil dø!
 • «Herregud, hva er det med deg?!» Jeg vil dø!

  Startet av The Girl  ett år siden

  Litt om meg: 13 år gammel jente... Jeg er deprimert, har tvangstanker, selvmordstanker (!) og selvskader... Jeg har få venner og nå lurer jeg på om de jeg har virkelig er venner.

  Jeg har en venn som jeg har hatt rundt ett år. Vi går i samme klasse og vi har derfor gym sammen. Kommer tilbake til det litt senere... Hun vet ingenting om mine problemer, men jeg prøver å hinte om det stadig vekk. Jeg hinter om det slik at hun kanskje en dag forstår meg og mine handlinger. Grunnen til at jeg ikke bare forteller henne alt, er at jeg ikke klarer å snakke og jeg tror faktisk ikke hun bryr seg.

  Flere ganger spiser jeg ingenting til lunsj. Hun spør hvorfor og jeg svarer at jeg ikke er sulten. Da sier hun «okei» som om det er vanlig.

  Jeg slo meg selv i dag og hun så det. Hun spurte hva det var og jeg svarte at jeg slo meg selv. Hun svarte «okei»

  Jeg sier at jeg tenker over livet stadig vekk. «Ikke» sier hun.

  Hun ser jeg leser suicide quotes, men bryr seg ikke. Og i og med at vi har gym sammen, er det litt rart at hun ikke legger merke til alle kuttene når vi skal dusje. Det kan hende hun gjør det, men hun sier ingenting.

  Her om dagen ble jeg litt irritert fordi hun tok bilder av meg og sendte det til alle uten min tillatelse. (Det som var rart var at hun gjorde det rett etter at vi hadde vært på sånn «Bruk hue» greie der de sa at det er straffbart å dele bilder av andre uten tillatelse. Da jeg sa det til henne tok hun mobilen min og skrudde den av, og jeg hadde derfor ikke noen bevis. (Hun sendte på Snapchat)

  Jeg ble lei meg og sa at jeg ikke orket mer (med litt hevet stemme) Da sa hun bare «Herregud, hva er det med deg?!». Jeg begynte å gråte og løp inn på badet. De andre i klassen lette etter meg, men hun fortsatte livet som vanlig.

  Nå er hun sur på meg (pga. noe som skjedde i dag) og jeg sendte «Goodbye» på MS. Hun skrev «?» og jeg svarte at det ikke var noen annen betydning. Jeg mente goodbye (som i at jeg ikke vil leve). Hun svarte «OK»

  Er dette en venn? Jeg vil høre deres tanker. Hun er den nermeste vennen jeg har...

 • Amanda.1209 ett år siden #1

  Hun er ikke en virkelig ekte venn! jeg har det veldig som deg! jeg har også prøvd om å hinte til alle kuttene mine. men ingen av dem tar det seriøst, eller de bryr seg ikke.. idag sa jeg det til venninna mi, at jeg driver med selvskading.. hun ble veldig sjokkert og hun ville hjelpe meg.. spørsmålet mitt til deg er: har du noen kusine, søster, bror eller fetter som du kan snakke med? hvis du ikke har noen venner på skolen som du stoler på. eller hvis du ikke vil fortelle foreldrene dine om det, er jo de også der for deg! du bør prøve å snakke med noen,, det behøver ikke være noen på skolen.. jeg støtter deg 110% Og ikke si goodbye til verden! du fortjener å leve! du skal ikke ha det vondt! jeg er her hvis du vil snakke om det<3<3
  Amanda<3

 • The Girl ett år siden #2

  Hei Amanda! Tusen takk for at du støtter meg! Det betyr så utrolig mye. Jeg har dessverre ingen jeg kan snakke med og ingen jeg stoler på. Eller... Jeg har jo én jeg har fortalt det til, men vi har nesten ikke kontakt og vi er i to helt forskjellige «gjenger».

  Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, men jeg håper jeg finner ut av det!

  Klem- The Girl<3