ForumSelvmordstanker og selvskading / Har ingen grunn til å leve
 • Har ingen grunn til å leve

  Startet av reeeee  7 måneder siden

  Jeg er deprimert. Jeg er kunn 12 men hver dag føltes som en uendelig hellvette. Jeg had sosial angst og føler meg hele tiden alene. Jeg har venner, men selv når jeg er rundt de så føler jeg meg alene. Hver dag er det samme igjen og igjen. En dag kan føles som flere uker. Jeg er usynlig til andre. Jeg blir ikke mobbet eller andre ting. Jeg er ubrukelig. Den eneste grunnen til at jeg ikke dreper meg selv med en gang er på grunn av at foreldrene mine kommer til å lide. Jeg er helt tom inn i meg selv. Jeg har ingen følelser lengre. Hver dag må jeg ta på meg en "maske". Alle tror at jeg er helt greit. Flere sier at de lider. De vet mest sannesynlig ikke hvordan det føltest å ville ta livet sitt hver eneste dag.

 • JentePå17 7 måneder siden #1

  Jeg forstår at du har det vanskelig. Å føle seg helt alene er tungt og vondt. Men det er hjelp å få. Snakk med en voksen du stoler på. Enten det er mamma, pappa, bestemor, helsesøster eller en lærer.. Du skal ikke sitte med slike tanker alene. Det kan være vanskelig å snakke om først, men senere vil du føle deg mye lettere! Jeg kan love deg at det blir bedre. Jeg heier på deg!

 • I'm a mess 6 måneder siden #2

  Hei, jeg skjønner hvordan du har det... Jeg har vært der selv. Jeg har bytta skole nå, etter at jeg ble mobba på den forrige... Det er så klart mye bedre nå, men det er forferdelig å høre hvordan du har det. Du skal ikke ha det sånn. Og du er sørenmeg ikke ubrukelig!
  Du er et fantastisk menneske, du skal ha det bra på skolen. Du skal ikke slite med selvmordstanker! Har du det ille, så anbefaler jeg at du snakker med noen. En du stoler på, søsken, foreldre, helsesøster en nær venn, alt kan hjelpe. Stol på meg. Det blir bedre hvis du snakker med noen om det. Jeg sliter fortsatt med å snakke åpent ut om det, men det er mye bedre nå. Jeg veit hvor vanskelig det kan være, men innerst inne veit jeg at du kan greie det. Jeg kjenner meg igjen på det med å være følelsesløs... Det er også jævlig.... Min løsning på det, var ikke så lur... Det var selvskading. Det sliter jeg fortsatt med. Men vær så snill å aldri begyn med det. Det er ikke en god idé.. Stol på meg.
  Vi heier på deg, Lykke til videre!

 • Ludde123 5 måneder siden #3

  Hei. For det første: Du er ikke ubrukelig! Alle har egenskaper, og jeg vet at du har det du og. For det andre: Jeg har også hatt lyst til å ta selvmord men så har jeg tenkt meg om igjen og tenkt at jeg ikke skal gjøre det fordi jeg har masse igjen å leve. Det har du og. Og det kommer til å bli bedre! Jeg vet ikke om du allerede har gjort det, men prøv å snakke med noen. Hvis du ikke vil snakke med familien så kan du snakke med helsesøster eller en nær venn eller en annen du stoler på. Jeg snakker med familien min og etter at jeg begynte med det har jeg fått det mye bedre. Så lykke til!