ForumSelvmordstanker og selvskading / fullstendig kutta opp
 • fullstendig kutta opp

  Startet av Aleapotatohead  ett år siden

  Trenger hjelp!! kutter meg alt for ofte!! vil bare dø! kan kje gå me t-skjorte på sommaren...sier kje det til noen! tørr ikkje!!!

 • MyChemicalRomance ett år siden #1

  Jeg vet det er vanskelig å fortelle noen, men det er det beste du kan gjøre akkurat nå. Fortell helst en voksen du stoler på. Jeg hadde ikke risikert å sagt det til selv den nærmeste vennen min, men det er ditt valg om du vil fortelle en person på din egen alder.

  Å dø er ikke løsningen på vanskelige problemer eller perioder. For meg så hjalp musikk veldig mye mot visse tanker (Skal ikke gå mye inn på dette akkurat nå), men finn noe du liker og som du på en måte kjenner deg igjen i. Da føler du deg ikke like alene i dette.

  Angående T-skjorte-delen... Jeg vet ikke hvilket kjønn du er, og jeg er ikke sikker på hvilke klær som er akseptert og ikke der du er, så dette passer muligens ikke helt for deg.
  En tynn jakke er alltid fint. Om noen spør, så kan du liksom bare si at det er litt for kaldt, og at du kan ta den av når det blir varmere eller mindre trekk. En annen ting er en genser under en T-skjorte. Folk pleier ikke å legge merke til noe om du faktisk har på et kortermet plagg. Om du er komfortabel i blondemønster, så er en genser der ermene er laget kun av blonder veldig fint. Dette blir i tillegg ikke så varmt.

  Jeg vil ikke hjelpe deg med å holde det hemmelig, men jeg forstår at du er redd for at noen skal finne ut.

  Ha en fin dag videre. (: