ForumSelvmordstanker og selvskading / Første gang på legevakta!!
 • Første gang på legevakta!!

  Startet av Imbroken  7 måneder siden

  I går så fikk jeg den trangen som jeg vanligvis får, så jeg begynte å kutte meg. Men, det ene kuttet ble mye dypere enn det skulle bli, myye dypere. Så jeg hadde ikke noe annet valg enn å ringe legevakta. (For mamma var på jobb) også kom det en drosje og hentet meg og kjørte meg til legevakta. Og når jeg kom dit, så ble jeg babla høl i hue på hvor stygge disse arrene vil bli, og hvor dårlig jeg vil se ut. (Som om at jeg ikke veit det fra før av) Jeg var livredd og jeg var enda mer livredd for at mamma skulle få vite det! (For hun visste ikke noe som helst om at jeg selvskadet!) men, selvfølgelig så ringte de henne, og før jeg rakk å blunke så sto hun i døra! Og hun begynte å hylgråte og jeg tenkte bare "faen! Nå har jeg ødelagt alt!" Nå kommer det aldri til å bli normalt igjen! Jeg får ikke lov til å være alene hjemme lengre engang! Fordi mamma har blitt paranoid! Og de på legevakta babla om at det her er et "STOR SKRIK OM HJELP!" Og jeg bare nei!!! Fordi, det her var ikke et stort skrik om hjelp! For jeg får den hjelpen jeg trenger! Og jeg trenger ikke noe mer hjelp!! Og som sagt, den turen inn til legevakta og alt det styret her har vært nok for meg!! Og jeg har innsett at jeg aldri skal gjøre det her igjen! Nok er nok! Og det var aldri mening å lage så dypt kutt!!! Og jeg vil bare glemme alt det her!!! Men, det er ingen som vil høre på meg!!

 • Imbroken 7 måneder siden #1

  Jeg har fått helt angst bare av tanken på å kutte meg igjen!! Jeg tørr så vidt å shave meg, jeg vil ikke ta på et barberblad igjen! Så jeg vil ikke at folk skal tro at jeg vil gjøre det her igjen!!! Det var ikke meningen at det her skulle skje i det hele tatt!! Hvordan skal jeg få folk til å tro på meg?? Jeg angrer så utrolig mye!!!!

 • The Girl 7 måneder siden #2

  Ouff! Så forferdelig å høre! Det var skremmende å tenke på at det der sånn helt seriøst kunne vært meg i fremtiden! Jeg vet ikke hva du kan gjøre i og med at jeg ikke har opplevd noe slikt før... Har du noen du evt. kan snakke med?

  Jeg skjønner at moren din ble lei seg, men jeg forstår deg enda bedre. Hvis det hadde skjedd med meg hadde nok mine foreldre sikkert reagert på samme måte... De forstår ikke at det egentlig bare kan gjøre det verre.

  Jeg håper i hvert fall at du slutter å skade deg selv! Jeg begynte selv med det igjen idag, men jeg prøver å slutte.

  Håper virkelig du finner ut av det og at ting går bedre med deg! Du skal vite at om det er noe så kan du bare skrive det her også er jeg nesten helt sikker på at du får svar tilbake! Og kjære deg, husk at vi her inne forstår deg! Vi (de fleste av oss) vet hvordan du har det og kanskje noen har opplevd nesten akkurat det samme.

  -Klem fra meg-

 • Imbroken 7 måneder siden #3

  TUSENTAKK FOR ALT DU SKRIVER!!❤❤❤❤ Det hjelper så utrolig mye!!!