ForumSelvmordstanker og selvskading / For sent?//Hjelp
 • For sent?//Hjelp

  Startet av The Girl  9 måneder siden

  Hei, jeg har skrevet litt her tidligere, og noen har kanskje lest det... Uansett er jeg en jente på 12, snart 13 år. Jeg har lenge slitt med selvmordstanker, selvskading, tvangstanker osv... Jeg holder ting aller helst for meg selv, og deler veldig lite av følelsene mine med foreldre og sånn...

  Nå tenkte jeg bare at jeg ville si litt generelt om hvordan jeg og andre kanskje har det. Måten "vi" ikke blir sett og måten ingen merker noe før det er for sent.

  Mange vil si det er egoistisk å tenke/ta selvmord. Jeg oppfordrer ingen til å gjøre det, men jeg vet hvordan det føles, og har så mange ganger vurdert det selv. Jeg synes ikke det er egostisk... Jeg tenker ofte at dersom jeg dør, vil alle få det bedre. Folk tenker jo mest sannsynlig ikke at "nå skal jeg dø, for da blir alle rundt meg triste", men det tror jeg veldig mange tror. Folk tror "vi" er egoistiske! Det er jo helt idiotisk. Hvis du tenker som meg da... Jeg deler lite av livet mitt, jeg ønsker ikke at folk skal snakke om meg... Og dessuten, hvis noen vurderer noe SÅ alvorlig som selvmord, er det rart at ingen merker det før det er for sent.

  Jeg tror ingen har noen anelse om at jeg har selvmordstanker, men hvis jeg "plutselig" hadde tatt selvmord, hva hadde folk tenkt da? Hadde de tenkt at jeg er egoistisk? Jeg mener det bør være helt motsatt. De som er egoistiske er vel de som ikke klarer å se hva andre egentlig føler!

  Det var bare det jeg ville si. Jeg har tenkt på det så syyyykt lenge...

  Takk for at du leste, og jeg setter så uendelig stor pris på kommentarer. Jeg vil vite om dere er enige/uenige, jeg vil vite deres meninger og deres tanker. Også vil jeg veldig gjerne vite om noen leser det jeg skriver, noe som jeg får vite hvis noen legger igjen en kommentar.

  #BeStrong #LoveYou #FølerMedDereAlleSammen

  -The Girl

 • Er her for deg❤️ 9 måneder siden #1

  Hei jeg forstår det du mener med at ingen vil merke deg før du er borte. Jeg har også hatt det sånn at ting er så vanskelig at du bare vil bli kvitt smerten og det er derfor mange tar selvmord. De vil ikke nødvendigvis dø men vil ikke fortsette å lide. Men for å være ærlig er det ingenting godt som kommer ut av at du tar selvmord, folk som kjenner eller vet hvem du er kommer til å kjenne sorgen. Det kan jeg si av erfaring selv, så prøv å tenk utrolig mye før du tar en avgjørelse som endrer livet til alle rundt deg og selvfølgelig deg selv også. Nå vet jo ikke jeg grunnen til at du vil ta livet ditt men jeg bare sier at det vil alltid være noen som støtter deg og som du kan snakke med som f.eks helsesøster eller i chaten hær.
  Hilsen ei som bryr om deg💜

 • hjydb12 9 måneder siden #2

  Jeg skjønner utrolig godt hva du mener og er enig. Men skjønner og hva andre tenker om det, skjønner de som mener det er egoistisk. Men selv synest eg ikkje det. Selv om jeg tror at det er absolutt siste løsning er det dessverre også eneste for noen.

 • The Girl 9 måneder siden #3

  Tusen takk for svar❤ Det betyr så utrolig mye! Jeg tenker veldig mye på hva som skjer dersom jeg tar livet mitt, så det skal være den siste løsningen på livet... LoveYou

 • hjydb12 9 måneder siden #4

  Skulle virkelig ønske jeg kunne kjent deg i virkeligheten, og ikke bare snakket med deg gjennom her❤️ Du virker som en fantastisk person å skulle virkeli ønske at du ikke hadde det slik som du har. Ingen fortjener det

 • The Girl 9 måneder siden #5

  Hjydb12:
  ❤ Skulle ønske jeg kjente en som forstår meg like godt som deg! Men nå kan vi jo ikke vite da... Det KAN jo hende vi egentlig vet hvem hverandre er❤