• for avhenging

  Startet av despactio  6 måneder siden

  hei. Jeg er en jente på 15 år og jeg føler meg håpløs. Jeg kom over depresjonen min i vinter ca. Jeg er ikke deperimert lenger.
  Jeg har en god venn over nettet, og vi har vært venner ca et år. Vi er ganske forskjellige og jeg blir ofte irritert på han fordi han har ganske på kanten humor, men vi er som søsken og vi blir aldri uvenner og jeg har aldri vært sur på han lengre enn 1 dag. Jeg er utrolig glad i han.
  Det er helt synnsykt, jeg har ikke hørt stemmen hans før engang.

  Men, når er det jo sånn at han går gjennon depresjon og selvmordstanker. Han har gjordt det ganske lenge og jeg tror det blir værre fordi han lager flere og flere selvmords vitser og han hører bare på triste sanger på spotify. Jeg får angst hvis jeg ikke får snakke med han hver dag. Jeg må vite at han lever.

  Det startet bare med at jeg tenkte på det hver natt og at jeg gråt hver gang. Nå er det værre. Det er det eneste jeg tenker på hele tiden. Angst hele tiden. Jeg må snakke med han hver morgen, dag og kveld. Jeg trenger han og jeg vil ikke at han skal dø, men jeg vil ikke gi han skyldfølelse så jeg holder det for meg selv.
  Det har kommet frem til at jeg har bestemt meg for at hvis han dreper seg selv, så skal jeg gjøre det samme. Jeg vil ikke leve uten han. Jeg vil mye heller dø.
  Hva faen skal jeg gjøre? Hvordan stopper jeg han når jeg bor i et annet land? Hvordan skaffer jeg han hjelp når han ikke vil ha det? Vær så snill hjelp meg.