ForumSelvmordstanker og selvskading / Egoistisk...? Nei.
 • Egoistisk...? Nei.

  Startet av MyChemicalRomance  2 måneder siden

  Jeg vil bare få sagt at når jeg leser igjennom kommentarer eller innlegg som sier at å ta sitt eget liv er egoistisk, så går det innpå meg.

  Jeg har aldri prøvd å faktisk ta livet mitt, men det er noe jeg fortsatt iblant tenker hadde vært best for alle rundt meg. Jeg ser ikke på folk som velger å begå selvmord som egoistiske... Jeg synes egentlig bare en slik situasjon er trist. En veldig stor del av disse personene som begår er helt fantastiske mennesker, som dessverre ikke klarte å se de lyse delene ved livet på akkurat det tidspunktet. Absolutt ikke egoistiske.


  Når jeg selv tenker at det hadde vært bedre om jeg ikke var her, så tenker jeg først på alle andre. Det som som oftest vekker disse tankene i meg, er når jeg får andre irriterte, som er lett om du er meg. Uten meg, hadde ikke moren min grått fordi jeg og søsteren min kranglet. Uten meg, hadde ikke søsteren min grått seg selv i søvn de nettene. Uten meg, hadde faren min sluppet å diskutere med meg om klesvalget mitt. Uten meg, hadde jeg ikke stått i veien for stefaren min hele tiden. Uten meg, hadde stemoren min sluppet å måtte irritere seg over at rommet mitt alltid er rotete... Egoistisk, sier du?


  Dette er bare enda et innlegg fra meg som er formulert ganske så dårlig, og som også gir lite mening.

  Ønsker alle der ute uansett en fin dag.

 • edgyy 2 måneder siden #1

  jeg skjønner deg. de er lite egoistiske. de kan farn ikke noe for at ingen andre klarte å få inn lyset for dem.

 • edgyy 2 måneder siden #2

  de fleste klarer ikke å se inn i synspunktet til et annet menneske som har det vondt å begår selvmord, og det sårer meg.