ForumSelvmordstanker og selvskading / Egoistisk...? Nei.
 • Egoistisk...? Nei.

  Startet av MyChemicalRomance  10 måneder siden

  Jeg vil bare få sagt at når jeg leser igjennom kommentarer eller innlegg som sier at å ta sitt eget liv er egoistisk, så går det innpå meg.

  Jeg har aldri prøvd å faktisk ta livet mitt, men det er noe jeg fortsatt iblant tenker hadde vært best for alle rundt meg. Jeg ser ikke på folk som velger å begå selvmord som egoistiske... Jeg synes egentlig bare en slik situasjon er trist. En veldig stor del av disse personene som begår er helt fantastiske mennesker, som dessverre ikke klarte å se de lyse delene ved livet på akkurat det tidspunktet. Absolutt ikke egoistiske.


  Når jeg selv tenker at det hadde vært bedre om jeg ikke var her, så tenker jeg først på alle andre. Det som som oftest vekker disse tankene i meg, er når jeg får andre irriterte, som er lett om du er meg. Uten meg, hadde ikke moren min grått fordi jeg og søsteren min kranglet. Uten meg, hadde ikke søsteren min grått seg selv i søvn de nettene. Uten meg, hadde faren min sluppet å diskutere med meg om klesvalget mitt. Uten meg, hadde jeg ikke stått i veien for stefaren min hele tiden. Uten meg, hadde stemoren min sluppet å måtte irritere seg over at rommet mitt alltid er rotete... Egoistisk, sier du?


  Dette er bare enda et innlegg fra meg som er formulert ganske så dårlig, og som også gir lite mening.

  Ønsker alle der ute uansett en fin dag.

 • problemer? 10 måneder siden #1

  jeg skjønner deg. de er lite egoistiske. de kan farn ikke noe for at ingen andre klarte å få inn lyset for dem.

 • problemer? 10 måneder siden #2

  de fleste klarer ikke å se inn i synspunktet til et annet menneske som har det vondt å begår selvmord, og det sårer meg.

 • Augustlife 5 måneder siden #3

  Jeg er helt enig! Blir veldig lei meg når jeg ser på kommentarer som sier at offeret er egoistisk! Det er ikke dems feil at de har det vondt, føler ser ikke bra nok og masse andre ting! Personlig så ville jeg ikke sagt at det er de rundt dem heller (medmindre de gjør no som å voldta, mobbe, mishandle psykisk eller fysisk eller no annet som gjør at offeret ikke føler seg bra nok) Det at noen kaller andre egoistiske fordi de ikke er komfortable med seg selv blir jeg veldig lei meg for å føler at ingen burde bli kalt egoistisk for det.