• helt perfekt

  Startet av ikkehan  ett år siden

  For noen få uker siden ble jeg innlagt for å ha prøvd å begå selvmord. jeg var innlagt i to uker og hadde mye terapi. Egentlig hadde jeg det ganske digg på sykehuset, trenkte ikke være redd for at noen skulle skade meg eller at jeg skulle skade meg selv.
  Jeg kuttet nesten all kotakt med folk utenfor sykehuset og klarer så vidt å komme meg ut av huset. Døgnet mitt består av soving røyking og kanskje mat på kvelden, alt er bare utrolig mer krevende en det det pleide å være.
  Tanker om selvskading og selvmord blir værre og værre hele tiden, jeg vil bare tilbake til sykehuset. Det går rykter overalt om hvorfor jeg ikke er på skolen og hvorfor jeg ikke er med folk ut lenger. Uuansett hva disse ryktene går ut på fører de iallefall til at jeg får trusler fra både folk jeg kjenner og ukjente. Det at jeg er transkjønnet hjelper ikke noe særlig på truslene.
  helt perfekt.
  jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger, ingenting gir mening heller.
  -gutt 17

 • Gullblå ett år siden #1

  Hei!
  Når det kommer til rykter og hva andre synes om deg, betyr deg egentlig ingenting. Når alt kommer til alt, er det bare folk som ikke hadde noe bedre å gjøre. De trenger ikke å ha noen betydning for deg og ditt liv. Du kan fint snu hodet til folk som ikke får deg til å smile, for du bestemmer selv hvilke mennesker du ønsker å ha i livet ditt. For det er viktig å huske det, tenk på alle som faktisk er verdt å ha i livet sitt, folk som fikk deg til å smile. Om du ikke kommer på noen du er knyttet til akkurat nå, så håper jeg at du forstår at det alltid er noen. Jeg skriver til deg fordi jeg bryr meg, og jeg håper det betyr noe.❤️
  Vær så snill å ikke begå selvmord, jeg vet at det kan føles som enkleste utvei fra problemer, men det er også en utvei fra alt det fantastiske.
  Alle går igjennom problemer i livet, noen mer enn andre. Jeg har det også vanskelig med mine egne følelser, familie, venner og skole.
  Det er viktig å huske på at et liv kommer til å gi deg utfordringer, men du er fullt i stand til å komme igjennom alle! For tenk hvor kjedelig det hadde vært hvis det bare var en dans på roser?!
  Det er alltid noen som vil hjelpe deg, for det er for mye flott i verden som er verdt å leve for. Et liv er en kamp, og det er ikke alltid du vil vinne, men du kan alltid forsette!! Drit i hva alle andre sier, gjør akkurat det du føler for!!!!
  Lykke til, håper det hjalp, selv om det er lenge siden du la ut innlegget.❤️
  Jeg er glad i deg, og håper virkelig at du lever et liv du fortjener å leve(ET FANTASTISK LIV)💛
  Klem fra meg(jente 16)❤️❤️❤️