ForumMin psykiske helse / Vil bare gjøre slutt på det hele
 • Vil bare gjøre slutt på det hele

  Startet av klm1218  11 måneder siden

  Jeg er en gutt på snart 16 år som har hatt depresjon i det siste, men nå er jeg bare drita lei alt sammen. Når jeg ser rundt meg, så har alle andre det så perfekt og bra, mens jeg føler at jeg ikke duger til noe eller noen. Jeg føler at jeg ikke har et talent i noe nyttefult, og at verden rett og slett hadde vært et bedre sted uten meg.

  Jeg ser at alle andre drar på fester og koser seg, mens jeg sitter uinvitert hjemme og er bare trist. Den følelsen av å også ikke ha råd til å dra ut et sted med venner eller kjøpe det du har lyst på er også nesten helt for jævlig.

  Jeg har heller aldri hatt noe kjæreste, men jeg har hatt et stort crush på ei jente, som jeg vet ikke liker meg. Jeg er jo en ganske snill og omtenksom gutt, men det jentene ser i guttene nå er penger og fin kropp, noe jeg ikke har. De fleste andre guttene mobber meg for å aldri hatt kjæreste eller et ligg.

  Er det ikke bare bedre at jeg tar selvmord isteden hvis alt skal være så nedfor og trist? Fordi nå har jeg virkelig vurdert det.

 • TRIST.LIV 11 måneder siden #1

  Selvmord er ALDRI valget, til slutt så blir det bedre, selv om det er ganske vanskelig å tro på nå. Men vær så snill å hør på meg!! Du kommer ikke til å være trist og nedfor resten av livet. Tenk på alle som kommer til å savne deg, og de som bryr seg om deg.

 • trorhunerpsykiater 11 måneder siden #2

  Når du er deprimert så føles ofte alt veldig vanskelig, ting du likte å gjøre før blir ofte mindre morsomt. Følelsen av å gå rundt og bare være nedfor er vond. Men du skal vite at alle følelser går over til slutt. Verden er ikke bedre uten deg. Jeg kjenner deg ikke, men du har nok mange mennesker rundt deg som elsker deg veldig høyt. Jeg råder deg til å snakke med en voksen du stoler på, foreldrene dine, helsesøster eller fastlegen er personer som vil og kan hjelpe deg. Helsesøster og fastlegen har også taushetsplikt, de kan henvise deg videre til BUP hvis det er nødvendig. Lykke til!

 • iskrem123 11 måneder siden #3

  Yo. Selvmord er aldri valget, finn en du stoler på og snakk med dem hvordan du har det og hva du føler.

 • TheAmaya24 11 måneder siden #4

  Husk du er 15-16 år, altså hvis du tenker at du lever til du blir 100 så 16 av 100. Liksom du har SÅ mye forrang deg. Å husk du er bare 15-16-17 år å du trenger uansett ikke kjæreste eller noe sånn enda. Men jeg vet at du finner den rette en dag! Å husk du har hele live foran deg så ikke stress😉

 • Sweetie 10 måneder siden #5

  Det er ikke bare du som har det sånn..Mange kkarer å skjule det inni seg...Mange smiler bare for å virke positiv...Men egt så har de vondt langt inni seg...håper du føler deg bedre snart

 • hjydb12 9 måneder siden #6

  Hei, fryktelig p høre dette. Men jeg relaterer til det du skriver. Mitt råd er å golde ut, snakk med helsesøster eller lege. Selv hadde jeg min første kjæreste i fjor(16) og vi var sammen i 6mnd, men det funka ikke. Jeg har heller ikke hatt noe seksuelt forhold, men det burde man ikke være nødt til heller. Det er et fåtal av folk som liker meg, jeg har ingen gode venner eller noen jeg stoler på, og helt ærlig vet jeg ikke hva som faktisk holder meg i live. Men ikke gi opp, er her alltid om det skulle være noe.
  Hilsen ei som bryr seg om deg❤️