ForumMin psykiske helse / Vet egt ikke hvorfor jeg er lei meg
 • Vet egt ikke hvorfor jeg er lei meg

  Startet av Baremeg04  3 måneder siden

  Hei, jeg er veldig ofte litt trist og føler meg langt nede. Litt pga dårlig selvtillit og ag jeg har slitt en del med selvmordstanker og selvskading.

  Noen dager jeg jeg bare veldig lei ig orker nesten ikke p gå på skolen. Er det andre som også har det sånn? Og at de føler at ting bare r dumt uten p vite hvorfor??

 • Fiilosofen 3 måneder siden #1

  Jeg sliter med litt av det samme. Har aldri skadet meg selv, men har vært inne på tanken og har vært nær flere ganger.
  Jeg er ofte trist og vil bare være alene og ikke snakke med noen. Jeg føler også at jeg ikke hører til noen plasser, og at ingen bryr seg om meg. Jeg vil egentlig bare bort, bare forsvinne. Så du er ikke den eneste som føler det slik.
  Jeg vet heller ikke hvorfor jeg føler meg så trist, og det irriterer meg...

 • Baremeg04 3 måneder siden #2

  Samme her:(

 • livet er ikke alltid bra 3 måneder siden #3

  Sliter med det samme, man jeg får hjelp nå. Før visste jeg aldri hvorfor jeg var lei meg, og jeg trengte noe som fikk tankene mine på noe annet. Så jeg begynte med selvskading. Men jeg klarte å slutte. Jeg fikk beskjed om at jeg var deprimert, bare det å vite at det er en grunn til at jeg er trist har hjulpet meg utrolig mye. Du bør prøve å snakke med noen, for eksempel en venn, lærer eller helsesøster. Jeg snakker med helsesøster en gang hver uke, og det hjelper meg utrolig mye. Bare tro meg, det kommer til å bli bedre

 • Catsrevenge 2 måneder siden #4

  Det er veldig mye som plager meg og som gjør meg trist. Men det er også dager hvor jeg bare er lei meg helt uten grunn, så jeg vet hvordan det er. Jeg er ikke spesielt flink til å se positivt på ting heller, så det må vel ha noe med det å gjøre også.