ForumMin psykiske helse / Usikker.. (på alt)
 • Usikker.. (på alt)

  Startet av Potet19  4 måneder siden

  Vet ikke hva meningen med dette er, men jeg sliter vell litt. Jeg er en jente på 15 år. Dette året har hvert spesielt og minneverdig, jeg skal prøve å holde dette kort så folk får lyst til å lese.

  Det er 2020, korona er overalt og skolen er anderledes.
  I januar merket vi ikke så veldig mye til det, og her møtte jeg en gutt som jeg hadde sex med. (Da var jeg 14) Har hatt litt erfaring med gutter før dette. Prøvde å ha sex med noen litt før dette, men jeg begynte å blø også droppa vi det. Vil ikke si at jeg mistet dommen da jeg begynte å blø så sier selv at jeg mistet den i 2020.

  Denne gutten var snill. Jeg kjente han ikke så godt men det var ok, jeg liker og ikke ha for sterke realasjoner med folk jeg har sex med. Jeg er litt usikker på hvorfor faktisk. En ting er at jeg tennes mere av det. Jeg kjenner ikke personen jeg har sex med så godt og det skaper mere nysgjerrighet og lyst, Hvertfall hos meg. Uansett, jeg hadde møtt denne gutten kanskje 3 ganger før. Da hadde vi møttes ute klina og snakka og kost oss egentlig. Så hadde vi sex. Jeg husker til og med at han sa : du kjenner meg ikke en gang, etter vi hadde pult. Og det var greit for meg egentlig. Denne gutten bodde ca 1 time unna meg, men ja jeg bor i Oslo som er en stor by så han besøkte ofte Oslo. Vi fortsatte å møtes, først og fremst for å ha sex og kose, men vi ble jo også bedre kjent. Som sagt så kjente jeg han jo ikke såå godt, men han virket som en veldig hyggelig gutt. Han er også to år eldre, jeg føler det har noe si siden følte han ikke var då barnslig, og han har mye erfaring som både er hot, men han vet hva som er greit og ikke greit å gjøre. Han var alltid snill og passet på at jeg var med på alt, hvis det var noe jeg ikke likte så sluttet han med det. Han var på en måte også en venn. Både jeg og han snakket om ting med hverandre for å få råd.
  Vi to holdt på fra januar til februar ca. Vi skulle møtes hos meg i mars, men da kom korrona og ødela de planene. Vi holdt fortsatt kontaktet og snappet ganske mye egt. Begge var også enige om at vi kunne se andre, vi var lism bare fuckfriends.
  Jeg møtte han ikke igjen før i juni. Det var da korona begynte å bli litt bedre. Vi møttes et par ganger i juni som var vedlig ksolig. Også dro jeg på ferie i juli og var mye borte. I august møtte jeg en annen gutt. Etter å ha kjent han i en uke ca så sendte jeg han andre gutten en melding om at vi burde ta en liten pause fra pulinga siden jeg har møtt en annen. en uke høres kanskje ikke lenge ut men det var sommerferie og vi hadde sett hverandre hver dag i en uke og snakket på tlf hver kveld og klaffet veldig hodt veldig fort. Han andre gutten respekterte det og backa litt ogf lism. Han var vedlig chill person, fikk alltid en følelse av at alt går bra når jeg var med han. Virket ikke som at han hadde noe drama rundt seg og tok bare livet helt med ro.

  Han andre gutten jeg møtte, spurte meg faktisk om å bli kjørester etter ca en måned. Dette var litt tidlig for min del, men jeg ville prøve det ut. Dette var da min første onkli kjæreste. Tror den forgie «kjæresten» min må ha hvert fra 5 eller 6 klasse, og det «telles» ikke lism.
  Vi hadde det ganske bra sammen, men det var også mange grunner til ag vi ikke hadde det så bra sammen.

  Noen ganger sa jeg ja til sex fordi jeg ikke ville at han skulle mase eller at det skulle bli dårlig stemmning, ikke fordi jeg ville det. Vil ikke kalle dette «voldtekt» men det er abselutt ikke greit. Og jeg sier ikke at det bare er gutten sin feil, men generelt samfunnet må lære seg at et nei er et nei.
  Noen syntes kanskje det er svakt gjort av meg og ikke stå opp for meg selv og heller slå opp med han da jeg følte meg presset til sex noen ganger. Andre vil kanskje forstå det veldig godt. Jeg selv mener at jeg egentlig er en noksåsterk person, men det var anderledes med en kjæreste. Hvis det hadde hvert en random som hadde mast om sex hadde jeg forlat han for lengst, men det var anderledes med en kjærsete.
  Forholdet vårt endte til slutt med at han cheata på meg og vi slo opp. Dette er ikke så alt for lenge siden og vi har fortsatt litt kontakt. Han sier at han «venter» på meg. At han skal skjerpe seg og bli bedre og at han kommer til å være her når og hvis jeg noen gang vil det. For han var en ganske bra person også, bortsett fra når det kom til sex ig sånn. Tror han var vedlig veldig glad i det. Det er jo ofte derfor man «cheater» også. Fordi man er kåt. For han var abselutt ikke forelsket i denne jenta.

  Etter vi slo opp holdt jeg meg ganske langt unna gutter egentlig. I en pk lang periode. Før jeg snakket med en annen gutt. En gutt som har hvert litt flørtete på meg i hele år egt, og som jeg også syntes der bra ut og har hatt lyst til å bli bedre kjent med og kanskje skape en «fuckfriend» fling med. Da jeg endelig følte meg klar for og møte og gjøre ting med andre gutter så sendte jeg han noen snaps. Sendte en morsomm tik tok til han som beskrev at jeg ville ha sex med han. Han lo av den og sa at han var down for å møtes ogsånn.
  Samme dagen som vi snakket og jeg forklarte at jeg var singel ogsånn, så spurte han om å møtes. Og jeg ville møtes. Det var litt kleint siden hele familien min var hjemme da. Men det var greit for å bli litt bedre kjent osv. Han kom til meg også snakka vi litt, vi begynte å kline litt også spurte han hva jeg ville gjøre idag. Jeg forklarte at det kanskje ikke var så lurt å pule siden alle er hjemme lism, og han var enig. Han spurte om jeg kunne suge også sa jeg at jeg ikke tror det er så lurt det heller.
  Han spurte om jeg vil se pikken hans og det ville jeg, så han visste meg den. Jeg begynte å ta på den og han på puppene mine. Alt dette var greit. Vi kledde av oss enda mer så jeg bare lå i trusa. Noe sol egentlig er greit, men det var barr så kleint siden alle var hjemme. Og jeg stresset over at noen kunne komme ned når som helst, og da var det vansklig og få nytelse av noen ting. Jeg sugde han bittelitt, også sa jeg sånn; hva om noen plutselig kommer ned? Også sa han at jeg burde kle på meg. Så vi kledde på oss igjen og klinte og koste pg så film isteden. Vi snakket også. Det var vedlig hyggelig egentlig og det kunne hvert starten på er fuckfriend forhold som jeg hadde likt veldig. Vi snakket om å møtes dagen etter også uten og onklig avtale det. Han trodde at han kanskje skulle være alene hjemme som hadde hvert perfekt, for da kunne vi ha sex. For meg var det ikke noe hastverk. Vi kunne møttes om en måned for den saks skyld, for jeg ville jo ikke ha et forhold lism. Jeg vet ikke hva han trodde, men følte vi var på samme side, og vi klaffa og han var ikke noe care før han gikk. Jeg dro på fotball trening etterpå, ig når jeg kommer hjem ser jeg at han har blokkert meg på Snapchat. Jeg tenker så sykt barnslig, og dårlig gjort og vil ha en forklaring. Assa det er helt greit på en måte og jeg hadde nok respektert og forstått grunnen din, men du kan jo hvertfall fortelle meg grunnen. Jeg sendte han melding på Instagram men ble bare blokkert der også, så prøvde jeg å ringe han, og sende han melinger men han tok først ikke telefonen også blokkerte han meg der også. Jeg har flere Instagram brukere hvor jeg kan sende han mld men jeg ser ikke poenget med det lenger. Har ikke gråter eller noe men det var fortsatt kjipt. Og tror alle hadde følt seg brukt i denne situasjonen. Konklusjonen er at ALLE gutter jeg har sugd, lyver til meg og er drittsekker. Jeg har sugd 4 gutter, og har hatt sex med 3 alle jeg har hat sex med har også lyvd til meg.
  Er det noen som kan forklare meg hvorfor dette alltid skjer. Og hvorfor det alltid skjer med meg. Hva gjør jeg galt lism.
  Jeg satt også inn en pstav i august, og bivirkningene på dette har hvert tristhet. Mamma er psykolog og uten og diagonoisere det så tror hun at jeg har deprisjon. Jeg går nå i 10 klasse også og skolen har hvert stressende, jeg har også mistet kontakten med en god venn, men jeg har mange andre også. Det har hvert flere tilfeller hvor jeg har begynt å gråte i timene, gråte midt på natta osv. jeg gråter veldig ofte for tiden faktsik. Og ofte er det vanskelig og forklare hvorfor. Jeg tror kanskje det er at alt dette her skjer samtidig. Det er så mye drama, og itilegg til dette så er det korona og alt er litt dritt. Jeg er også veldig usikker. Jeg usikker på hvilken VGs jeg bil gå. Jeg er usikker på hvem jeg kan stole på. Jeg er usikker på hvorfor jeg gråter så mye, og jeg er usikker på meg selv.
  Jeg har også tenkt at jeg er 15 år ganmel og livet er vansklig noen ganger, ig sånn er det bare.
  Om noen har lest så langt som til nå, haha vil noen dele eggene erfaringer, gi meg tips på hva jeg bør gjøre med og i livet. Bare si at de har lest det og at de enten skjønenr meg eller at jeg er dum og rar.
  Hadde satt pris på det

 • supportjenta1 4 måneder siden #1

  Kjære deg!

  Jeg har lest alt sammen! Alle har forskjellige historier, de betyr ikke at du ikke er verdt det, du er helt klart den kuleste personen:)
  Jeg ser at du har det veldig tøft og vanskelig for tida. Helt enig, livet er vanskelig noen ganger, men hvis det foregår over lang tid, så burde du kanskje snakke med en psykolog eller helsesykepleier, som kan hjelpe deg med å sortere tankene dine. De kan også hjelpe deg om videregående.
  En troverdig kilde viser at profesjonell hjelp hos helsesykepleier, psykolog eller andre hjelpeapparater har vært veldig svekka for tida, og vært til lite hjelp for andre på grunn av korona, men du burde uansett snakke med noen, hvem som helst, din kontaktlærer, foreldrene dine(du sa at moren din er psykolog), bare det er en voksen du kan stole på, som kan gi deg støtte og hjelp.

  Gutter kommer og går, men jeg syns du burde fokusere på deg selv, og finne ut hvem du egentlig er. Det er et bra råd, jeg også kunne gitt til meg selv hvis jeg var i din situasjon. Å fokusere på deg selv betyr så og si at du skal tenke på deg selv og dine egne behov. Du lever bare en gang, og da er det viktig å finne ut hvem du egentlig er, for det kommer du til å få bruk for senere i livet ditt.
  Jeg håper du vet at du ikke skal stenge følelsene dine ned og gi opp, husk at uansett hva skal du kjempe gjennom det tøffe og vanskelige, tenke på nåtida i livet ditt, mens du vet at det kommer et lyspunkt i fremtiden du bare kan glede deg over.

  Klemmer :)