ForumMin psykiske helse / Tungt å leve
 • Tungt å leve

  Startet av Anonym1357  5 måneder siden

  Føler meg veldig egoistisk og dum for å tenke og føle det slik eg gjør ettersom folk i verden har det mye verre enn meg.
  For ett år siden mistet eg to viktige personer i livet mitt og helt siden den gang har livet bare mistet helt meningen. Var til psykolog for et år siden for å få hjelp, men det hjalp ikkje og har aldri følt meg psykisk sjuk.
  Livet føles bare veldig tungt, det er gode tider, men så er det så mye som bare blir tungt. Har mye tanker om livet, meningen, og hvorfor vi lever. Tenker på alt og ingenting og det blir bare for mye. Psykologen sa at eg bare skulle la tankene gå, men føler at det bare blir for mye. Tar ting veldig nær meg og når eg mista to viktige mennesker i livet mitt raste alt og det minste tingene gjør meg veldig trist selv om eg ikkje viser det. Mange tror eg er tøff og takler mye, men inne meg dør sjela mi litt og litt for hver dag som går.
  Klarer ikkje snakke med familie og venner, har prøvd, men hjelper ikkje og takler det ikkje.
  Føler ikkje livet mitt er dårlig, men føler livet ikkje er noe for meg. Vil ikkje dø, men vil ikkje leve heller. Eneste som holder meg på jorden er familien. Klarer ikkje å etterlate dem her og påføre dem den sorgen. Mamma mener eg bør gå til psykologen at, men føler meg ikkje deprimert, vil bare ikkje leve, ser ikkje meningen med å leve. Psykologen sa selv at eg ikkje va deprimert og at eg virka fin, men skjønner ikkje hvorfor eg har alle disse tankene om å dø. Vet at en dag skal eg dø, men vet ikkje når. Akkuratt nå er eg livredd for at det skal komme en dag der noe skjer og eg bare tar livet mitt. Føler meg bare veldig tom innvendig. Vet ikkje helt hva eg skal gjøre lenger.

 • Darkness 5 måneder siden #1

  Jeg vet hvordan du føler meg, og kjenner meg veldig igjen. Jeg vil bare at du skal vite at du er IKKE egoistisk for å være lei deg! Man kan godt føle seg nedfor og tom selv om man egentlig har et fint liv i utganspunktet. Du er et menneske, og som alle andre mennesker så har du rett til å føle. Du er ikke dum!

  Du trenger ikke å være deprimert for å dra til psykolog med disse tankene. En psykolog kan være god å ha for å snakke om de tankene du har og hva du føler. Kanskje du kunne prøvd psykolog igjen. Det er viktig at du får snakket om det med en psykolog fordi det blir bare tyngre for deg å holde det inne. Så det kan være en god ide å prøve igjen og se hvordan det går. Lykke til❤️