ForumMin psykiske helse / til dere som har (hatt) en spiseforstyrrelse
  • til dere som har (hatt) en spiseforstyrrelse

    Startet av Lillemy.  5 måneder siden

    Noen ganger, når jeg er stressa eller lei meg, eller har vert sulten over en lenger periode, så spiser jeg så helt ekstremt mye. Etterpå får jeg dårlig samvittighet og brekker meg, til det kommer opp igjen. Jeg er så lei av dette. Vil ikke leve slik lenger. Men hva kan jeg gjøre, tør ikke gå til noen å fortelle. Føler meg dum, svak og ute av kontroll. Har jeg faktisk et problem eller kaster jeg meg bare på «psykisk helse og spiseforstyrrelse trenden» som har oppstått? Til dere som har (hatt) en spiseforstyrrelse, hvordan viste dere at dere faktisk hadde et problem?

  • Darkness 5 måneder siden #1

    Hei, det du føler og gjør er ekte, og du hopper ikke bare på en «trend». Det er følelser som ligger bak dette og det er det viktig at du får snakket om. Jeg vet det kan være vanskelig å åpne seg og snakke med en voksen. Men det er det viktig at du gjør for du trenger ikke å gå rundt med dette alene. Du sier selv at du ikke vil leve slik lengere, og da er det lurt å skaffe hjelp så du nettopp ikke trenger å leve sånn. Ingen voksne vil dømme deg for det så du trenger absolutt ikke føle deg dum.

    Du kan jo starte med helsesøster hvis du vil. Ellers så kan du ordne en lege time, foreldrene dine trenger ikke å være med inn å høre på hva du sier hvis du ikke vil det. Men det kan være lurt å snakke med helsesøster om dette også kan hun hjelpe deg vidre. Du er sterk, du klarer det❤️