ForumMin psykiske helse / Til alle dere der ute som sliter<3
 • Til alle dere der ute som sliter<3

  Startet av poesisjela  ett år siden

  HEI ALLE FINE<3
  Jeg har sett mye gjennom forumene de siste dagene og leser om så mange unge å eldre som opplever en tydelig usikkerhet i forhold til om det de føler på er bra nok ved tanke på oppsøking av hjelp!!!:/<3

  Kjære dere.
  Det å gå rundt med tunge, vonde følelser alene over en lengre periode løser seg ikke selv og en dårlig periode går jo ikke over dersom man ikke får den riktige hjelpen og tilretteleggingen.

  For mange føles det uvirkelig å måtte fortelle om seg selv da man selv tror at alle andre har det sånn. Man føler kanskje at man ikke vil være til bry da de sikkert har andre som har det mye verre.

  Det å ha det vondt baserer seg på enkeltmennesket, eres følelser og ikke minst byrdene en selv bærer på. Jeg synes alle fortjener hjelp samme hva faen som plager en. Det er så sjukt dårlig gjort å utelukke andre fordi de ikke har de "klassiske kravene" som skal til for å få den aller aller beste hjelpen.

  Den aller beste hjelpen fortjener alle, fordi alle er like mye verdt uavhengige av graden på de psykiske problemene. selvfølgelig er det forskjell på folk, og noen har en dårlig psyke enn andre, men det betyr faen ikke at du der hjemme ikke fortjener den hjelpen du behøver.
  Jeg er så lei av å stå i kø, lei av å høre at helsetjenesten ikke kan tilby spesial-hjelp og DRIITlei bagatellisering.

  Du som sitter der med de tårene i øyekroken eller kuttene på armen. Kjære deg, de er der for en grunn. Tro på deg selv og egen historie, for du verdt så jævla mye mer enn et uverdig liv!