ForumMin psykiske helse / Spiseforstyrrelser... Hjelp! (Jente 13)
 • Spiseforstyrrelser... Hjelp! (Jente 13)

  Startet av The Girl  2 år siden

  Hei! Jeg er en jente på 13 som lider av SPISEFORSTYRRELSER, selvmordstanker og selvskading av ulike grunner... (går ikke så nøye inn på det med mindre noen er veldig interessert i bakgrunnen min)

  Jeg har i det siste begynt å føle meg tjukk og jeg spiser veldig lite... Jeg vet at dette kan utvikle spiseforstyrrelse, men jeg klarer ikke å stoppe... Jeg får ofte kommentarer som f.eks «du er tynn!» eller «spiser du så lite?!» osv... Så dere må vite at jeg ikke blir mobba fordi jeg er tjukk, men jeg føler meg tjukk. Eller det mest riktige blir vel å si at jeg ikke er fornøyd med kroppen min.

  På skolen skal vi snart veies, måles osv. Og jeg gruer meg. Vi må av med klærne og jeg vil ikke at noen skal få se kroppen min eller vite vekten jeg «skammer» meg over. Det som også bekymrer meg er at de kanskje kommer til å se alle kuttene mine etter selvskadingen.

  Så det jeg lurer på er følgende... Hva kan jeg gjøre? Har dere noen tips/erfaringer? Har noen av dere det på samme måte?

  Jeg setter alltid stor pris på svar og gjerne skriv litt om deg selv og om du har/hatt psykiske problemer... Det er fint å bli «kjent» med dere og kanskje vi har det veldig likt...

 • HeybabesXx 2 år siden #1

  Du kan prøve å ikke kutte i en uke før? Jeg har gjort den en gang for jeg skulle til badeland og d var ikke godt men de var vekke og hvis du har dårlig tid kan du tilogmed skrape av skorpa...
  Har gjort d fordi jeg har svømming med skolen så ja.
  Og med spisingen så har jeg ikke mye erfaring siden jeg er veldig tynn og spiser så mye jeg vil utenom å bli tjukkere som jeg ikke syntes er en fordel for jeg pleide å bli mobbet for d.
  Men ja bare spis så mye du vil og ikke tenk på hva andre syntes 😘😘

 • The Girl 2 år siden #2

  Tusen takk HeybabesXx!

  Takk for rådene! Det kommer virkelig til å hjelpe... Spesielt i gymtimer osv... Jeg har prøvd å love meg selv å ikke kutte, men vi får se hvor lenge det holder. Kanskje jeg prøver å på en måte gjøre meg «ferdig» med kuttingen før nyttår. Jeg har drømmer om at neste år skal bli bedre og jeg skal skrive en liste med ting jeg vil skal forandre seg i 2k18...

  Igjen... Tusen tusen takk for svar!!!

 • HeybabesXx 2 år siden #3

  Bare hyggelig! Veldig smart av deg å prøve å ikke kutte. Jeg er kuttefri i 2 dager som er veldig bra siden jeg blir alltid frista til å kutte men i det siste har jeg ikke orket...
  Ble litt lei meg på skolen idag siden 2 av ''vennene'' mine sa at jeg måtte slutte å være så usosial og begynte å nesten erte meg pga det men grunnen til at jeg gjør det er fordi jeg ikke kan noe for at jeg er deprimert og vil sove hele tiden? lissm det er ikke så rart da man vil dø?
  JAja klemmer x

 • the fat one 2 år siden #4

  hei jeg har/ har hatt anoreksia. det er ikke lett og bare ikke bry seg om hva andre sier. mitt beste råd er å be om hjelp fra noen. det virker skummelt, men det vil lønne seg til slutt. du kan også prøve å gradvis øke mengden mat. hvis du er redd for at vekta er for lav kan du drikke mye vann rett før. eller snakke med helsesøster om hvordan du har det på forhånd.
  når det kommer til kuttene kan du bruke armbånd og pulsvarmere. hvis det er på
  armen da

 • The Girl 2 år siden #5

  Tusen takk «the fat one»!!!
  Jeg setter utrolig stor pris på tips som kan hjelpe meg! Jeg syntes det er vanskelig å snakke med noen om det med spising osv... Jeg har fortalt to stykker om at jeg ikke har det så bra og at jeg kutter osv, men det er ingen som vet at jeg sliter med spiseforstyrrelser. Vennene mine ser at jeg ikke spiser og jeg vet at de legger merke til det, men de sier ingenting. Det gjør det vanskelig for meg å ville si det til dem.