ForumMin psykiske helse / Spiseforstyrrelse.. Noen som vil snakke?
 • Spiseforstyrrelse.. Noen som vil snakke?

  Startet av TeamDreamy  4 måneder siden

  Hei!
  Jeg er en jente på 13 år som sliter med mat, jeg tror jeg er i ferd med muligens å få en spiseforstyrrelse. Jeg har slitt i ca 3 mn nå. Det begynner med at jeg bare følte meg tjukk så utviklet det og jeg fikk tanker om at jeg muligens var på vei inn i noe dumt. Noe jeg heldig hvis har klart å komme ganske bra ut av. Men jeg har aldri liksom sluttet å tenke på mat og sånt. Men nå har jeg begynt å spise mindre igjen og får med en gang dårlig samvittighet hvis jeg spiser mer en «lov»
  Tror jeg har gått bed litt i vekt siden sist jeg vide meg, fordi nå syns det på utsiden at jeg har blitt tynnere. I går sa mamma « oj ser ut som du har gått ned litt i vekt» Jeg ble mega flau og sa bare «jaja» men egentlig å ble jeg litt redd og litt glad på en måte som om jeg er nærmere «målet» mitt liksom. Har sjekket og har flere tegn på en spiseforstyrrelse men tror ikke jeg har det helt enda.. Men så nå er mitt ønske å veldig gjerne snakke med noen som muligens har litt samme problem.. Liksom noen som har slitt eller sliter å kan forstå på en måte? Gjerne ca samme alder også (kan godt være yngre eller eldre) så vil jeg gjerne snakke med noen?..

  Hilsen jente 13

 • Jente04_ 4 måneder siden #1

  Hei, jeg sliter med spiseforstyrrelser og fikk hjelp for ca 1 mnd siden. Det jeg anbefaler deg er at du går til en voksen du er trygg på og snakker om dette, jeg synes ikke du skal ta noen sjanser og vente og se om det går over, det gjorde jeg desverre i noen år men det går ikke over når man ikke får hjelp. Please spør en voksen om hjelp, jeg vil ikke at du skal ha det vondt.<3 Hilsen jente 04