ForumMin psykiske helse / Sliter med tankene mine! Trenger hjelp til å finne meg selv!
 • Sliter med tankene mine! Trenger hjelp til å finne meg selv!

  Startet av jennimdm  8 måneder siden

  Hei! Jeg har slete med tankene mine siden jeg begynte på barneskolen, men det har ikke vert like gale før nå i Videregående! Tankene mine surrer og baler på, og jeg har ikke kontroll over de! Jeg er så lei av tankene mine at jeg føler meg lei meg og trist nesten hele tiden! Jeg viser til andre at jeg er glad, men så egentlig innerst inne så er jeg ikke det! Jeg føler itillegg til at jeg ikke har noe positivt å si om meg selv, har bare negative ting! Det er det som frustrerer meg! Tankene gjør at jeg er depressiv og ikkje har det kjekt og trekker meg tilbake fra det sosiale mer enn før!
  Håper noen vil svare og snakke med meg om dette!

 • anonymhjelp 8 måneder siden #1

  jeg skjønner at dette er vanskelig, det å ikke se noe positivt og at alt blir et slit. men den tiden du er i nå er noe av det vanskeligjesee i livet så det blir bedre, det tar bare litt tid. jeg vil råde deg til å tenke ut ting som gjør deg glad, om det er å være med venner, familie, trene, lese. hva som helst og prøve å gjøre disse tingene så ofte som mulig. vær skikkelig snill mot deg selv og tenk at du fortjener det, for det gjør du virkelig

 • 1234512 8 måneder siden #2

  Jeg føler på akkurat det samme! Det kan føles dritt, vet. Jeg prøver å fortelle meg at jeg er bra nok, men jeg klarer ikke tro på det. Selv om jeg er i samme problem som deg, tror jeg du burde snakke med en voksen. Kanskje snakke med kors på halsen? husk at du ikke er alene og du kan faktisk komme deg igjennom dette!