ForumMin psykiske helse / Selvtillit?
 • Selvtillit?

  Startet av problemer?  ett år siden

  jeg sliter ganske mye atm. jeg orker bare ikke å se på meg selv lenger. jeg føler meg tjukk, stygg og at alle ser på meg annerledes selvom jeg ikke er tjukk i det hele tatt. jeg bare lurer på, hvordan skal jeg få bedre selvtillit? jeg klarer ikke å leve slik lenger. har dere noen tips?

  jeg driver å gråter ofte fordi drn dårlige selvtilliten min. jeg bare orker ikke å gråte fordi jeg synes at jeg er styggz

 • Blablabla ett år siden #1

  Hei. Jeg kan ikke direkte kjenne meg igjen med det du føler, men jeg har hatt (og har fortsatt litt) problemer med selvtillit.

  En ting som hjalp meg var å repetere noen setninger til meg selv. Ting som «Du er bra» og «Du kommer til å klare deg» Hvilke setninger som funker, og om det funker i det hele tatt, kommer til å variere fra person til person, men du bør prøve det.

  Du må også tenke at det ikke kommer til å bli bra i løpet av en dag. Det er selvfølgelig bra hvis du kommer deg ut av det fort, men det er ikke noe du bør forvente. Du bør spørre om hjelp fra folk du stoler på. Det kommer bare til å gjøre ting bedre. Om det er noen ord eller fraser du ikke liker å høre, er det mye enklere å ikke si det hvis man vet om det. En ting du ikke bør gjøre er å søke opp slanketips e.l. Spesielt siden du sier selv at det ikke er noe du trenger. Hold deg i god helse, så holder det mer enn nok.

  Jeg heier på deg! :)

 • Gutt17a ett år siden #2

  Du må vite hvor perfekt du egentlig er. Jeg kan love deg at du er en kjempe perfekt og fin person. Slike tanker kan ofte komme på grunn av negative kommentarer tideligere, men ikke la de slå deg du er den sterke. Du har en perfekt kropp og du er kjempe nydelig og det er den eneste grunnen til at folk ser på deg de ser på hvor nydelig dy er❤ jeg håper jeg er til noe hjelp masse lykke til videre heier på deg!

 • problemer? ett år siden #3

  tusen takk for svar<3 jeg har prøvd å si «du er pen» til meg selv hver gang jeg har tenkt på det idag. jeg er evig takknemlig for at dere svarte fort