• Redd

    Startet av Den Flygene Potet  ett år siden

    OK, jeg er redd for å være alene. Selv på mitt eget rom noen ganger. Jeg låser aldri døra, men i vinter da ingen var hjemme kom det lyder fra peisen (noe som jeg ikke registrerte da) og jeg ble livredd og prøvde og låse døra kjempe stille, men var såpass redd at jeg folka veldig og skalv! Når jeg til slutt fikk låst den ringte jeg mamma og spørte om hvor lenge til det var til at hun var hjemme og henne sa 20 min og jeg bare OK, men jeg måtte sitte og lytte til de lydene i 20 min og når mamma kom hjem gikk jeg ned fra rommet mitt og så at det var peisen.... Og jeg tørr ikke være alene i mørket heller! Og hvis jeg skal på badet, på jeg bøye meg ned og se under skapet og badekaret (det er ikke helt ned til gulvet) og så skjekke oppi badekaret før jeg kan gjøre noe fordi jeg er redd for at noe er der!!! Og jeg tipper at de fleste vil si- snakk med en forelder, venn, søsken, eller en voksen du stoler på eller helsesøster. Jeg kommer IKKE til og gjøre det! I BESTE fall helsesøster, men det vil ta tid før jeg tørr det. Men jeg vil gjerne vite hva det er, angst eller noe sånn hvis noen hvet... Er jo redd for alt som har med mørket eller og være alene!):

  • Darkness ett år siden #1

    Hei, det må være kjipt å konstant føle på en sånn redsel. Jeg er ikke noe lege eller profesjonell, og alle her er bare vanlige ungdommer som deg. Selv om det er vanskelig og jeg vet det er det du ikke ville høre, men jeg tror at det vil være best for deg å snakke med helsesøster eller lege. For de har kunnskap om dette og kan stille deg spørsmål for å prøve å finne ut av hva det er. Som sagt, jeg er ikke no lege men det kan jo være angst som du tror. Jeg er veldig innteresert i psykologi og tenker kanskje at det er noe du har opplevd tidligere i livet ditt som har gjort det sånn? Derfor er det best at du snakker med helsesøster/lege sånn at de kan hjelpe deg med å finne ut av det.

    Du trenger virkelig ikke å leve sånn hele livet, derfor må du få noen til å hjelpe deg for å få det bedre for deg selv. Masse lykke til, jeg vet du klarer det!❤️